Visagie joins Springbok training squad

Visagie joins Springbok training squad

articles.comments (2)

Vodacom Bulls hooker Callie Visagie has joined the Springbok training squad in Durban following the suspension of Adriaan Strauss of the Toyota Cheetahs.

Strauss was cited and suspended for three weeks for an illegal tackle in the Vodacom Super Rugby match between the DHL Stormers and Toyota Cheetahs in Cape Town on Saturday. He will only be available to play again on 22 June 2014.

“Adriaan’s suspension means we’ve lost another one of the leaders in our squad for some time, but this is a great opportunity for Callie,” said Springbok coach Heyneke Meyer.

“Of the players who have been part of Springbok squads in the last two seasons, Scarra Ntubeni, Chiliboy Ralepelle and Tiaan Liebenberg are injured, while Schalk Brits and Craig Burden are playing in club finals this weekend and aren’t available for the camp.

“Callie has been in good form in the last few weeks. Apart from being a very strong scrummager, his line-out throwing is pin-point and he knows Flip van der Merwe and Victor Matfield well. He also has a very high workrate.”

Visagie joined the squad in Durban on Monday. Strauss will remain at the training camp, which concludes on Wednesday.

Pin It

May 27, 2014
Callie Visagie

(2) Visagie joins Springbok training squad

  1. gravatar Stapper says:
    Callie is beter as wat die meeste mense dink
  2. Stapper, ek is nogal verbaas hoe hard en ernstig Brenden Nel vir Callie aanval op twitter en vir almal wat wil luister vertel hoe slegte keuse dit is. Hy het dieselfde gedoen toe Callie weer vir Bongi vervang het as begin-haker in die laaste paar wedstryde.

    Ek reken Callie het heelwat gegroei in die laaste paar wedstryde, en verdien die eer om daar te wees. Ek reken nie Callie sal sommer nou Springbok word nie, maar enige Bul speler wat die kans kry om bietjie onder Heyneke Meyer se vlerke te leer sal goed vir die span wees en kan net beter vrugte afwerp in die toekoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *