You need to upgrade your Flash Player
Choose your Blue Bulls Edition
My Profile  |  Logout
Preview: Vodacom Bulls vs. Brumbies


Friday night's game at Loftus Versveld between the Vodacom Bulls and Brumbies will be an absolute feast for the rugby connoisseur because two teams that traditionally play a very contrasting brand will fight in out under Pretoria's autumn skies.

Both these teams have won the Super 14 in the past - the Brumbies did it with a very dynamic 15man approach where they managed to keep the ball through quite a high number of phases, but in contrast to this the Bulls did it with a more conservative style of play.

Since the Brumbies lifted the trophy in 2001 the referees' interpretation of the laws has shifted a bit which meant that the defending team was allowed all the more to contest the ball at the breakdowns. The result was that you could not keep the ball phase after phase and that was one of the reasons why the Bulls were so effective in 2007.

The Bulls' game-plan invited the opposition to do all the playing because by doing that, the Bulls could make turnovers on the ground which normally put you in an ideal position to score some tries.

In 2008 however, the new laws forced the Bulls to adapt their game-plan and they will be first to admit that it wasn't an easy process.

Against the Blues, Force, Highlanders and Waratahs the Bulls showed glimpses of what they are capable of and they would like to continue to build on that against the Brumbies in order to restore the pride in their jersey and to get some momentum going for the Currie Cup.

We will now turn our attention to some individual battles that will play a big part in the outcome of the match.

Key battles:

Morné Steyn vs. Christian Lealiifano

Steyn was selected to play at flyhalf against the Waratahs but because of JP Nel's hand injury he played for more than an hour at inside centre. That means he hasn't had much game time as the Bulls' pivot but he is as familiar as anyone at Loftus with their game-plan.

Steyn is a brilliant runner of the ball but his tactical kicking as well as his decision making will be the important aspects of his game against the Brumbies. He tends to run with the ball whereas a guy like Derick Hougaard's first instinct is to kick.

Lealiifano on the other hand has the unenviable task of filling the boots of Stephan Larkham and he can be sure that the loosies at Loftus will mark him closely.

Wikus van Heerden vs. George Smith

Mr Smith is undeniably one of the best openside flankers the world has ever seen. Teams tend to score 80 percent of their tries from turnovers, free kicks and kicks in general and it is precisely in this department, when the game opens up, that he is at his utmost best.

Van Heerden has grown in statute during the last year or two as a world class openside flank and if he and Deon Stegmann can keep Smith at bay, they have a good chance of winning the game because the Brumbies thrive on the momentum that Smith can generate in the loose.

Zane Kirchner vs. Mark Gerrard

Kirchner made a few mistakes against the Waratahs by kicking the ball directly into touch and the Brumbies will continually tempt him to try something out of the ordinary. With support Kirchner is deadly on the counter attack and luckily Bryan Habana ankle injury is something of the past which means he will have the support needed if he wants to attack from the back.

Under the new laws there is a lot of kicking and one mistake by the fullback can bring the opposition in a position where they easily can gather some points.

Gerrard is along with Striling Mortlock one of the most experience players in the Brumbies' team and he will have a lot of work to do because with Fourie du Preez back in the team the Bulls will rely heavily on their kicking patterns.

What the media said:

"The Brumbies will have to accept that their realistic chances of making the semifinals have gone. The hostile Loftus environment will be a bridge too far. Bulls to win by 10." – Phil Coetzer on rugby365.co.za

"The Blou gals will blow these turkeys away! Stomach bug my ass. They were in Cape Town, the Mother City of all hangovers, so it's more likely to be alcohol poisoning than any dodgy food. The ailment will have its effect, and the Bulle will convince them that these guys only became convicts after the Boer war! Bulls by 14." – Former Bok prop Rob Kempson on keo.co.za

"The Bulls can't make the semis, but they defied their 10th position on the ladder when they knocked over the Waratahs in Pretoria last week and they can make life difficult for the Brumbies this week. Laurie Fisher's men need a miracle and maximum points from their final two games of the season if they are going to contest the play-offs, so motivation shouldn't be a problem. But they'll need to start a lot better than they did against the Stormers in Cape Town last week. If they give the Bulls a big start as well, they'll pay a hefty price again. The Bulls thrive on confidence, especially at Loftus Versfeld, and I expect them to win a close one again." – Greg Clark on foxsports.com

Recent results:

2007: Bulls won 19-7, Canberra
2006: Brumbies won 27-21, Pretoria
2005: Brumbies won 21-19, Canberra
2004: Bulls won 32-21, Pretoria
2003: Brumbies won 64-26, Canberra
2002: Brumbies won 45-35, Pretoria

The teams:

Vodacom Bulls: Zane Kirchner; Akona Ndungane, JP Nel, Wynand Olivier, Bryan Habana; Morné Steyn, Fourie du Preez (captain), Pierre Spies, Wikus van Heerden, Deon Stegmann, Wilhelm Steenkamp, Bakkies Botha, Werner Kruger, Derick Kuün, Gurthro Steenkamp.

Replacements: Bandise Maku, Rayno Gerber, Jaco Engels, Danie Rossouw, Francois Hougaard, Burton Francis, Pedrie Wannenburg.

Brumbies: Mark Gerrard; Adam Ashley-Cooper, Stirling Mortlock (captain), Tyrone Smith, Afusipa Taumoepeau; Christian Lealiifano, Joshua Holmes; Stephen Hoiles, George Smith, Mitchell Chapman, Mark Chisholm, Alister Campbell, Guy Shepherdson, John Ulugia, Nic Henderson.

Replacements: Saia Faingaa, Ben Alexander, Peter Kimlin, Adam Wallace-Harrison, Julian Salvi, Patrick Phibbs, Matt Toomua.

Venue: Loftus Versfeld (Pretoria)
Kick-off: 19:05 (SA time) (17:05 GMT)
Referee: Steve Walsh (New Zealand)
Touch judges: Vinny Munro (New Zealand), Craig Joubert (South Africa)
TMO: Johann Meuwesen (South Africa)





Print


Login Email adress Password


Blog
1. hallo da,

Bulle, maak ons trots vanaand !!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 12:55
2. testing
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 12:58
3. Grote Griet - wie het nou weer die ding gebreek?
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 12:58
4. julle almal moun maar nou is da niemand om die span te sien nie.
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 12:59
5. testing
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 12:59
6. "ball through quite a high number of phases"

" the laws has shifted..."

Ek wonder wie skryf hierdie goed?
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:00
7. Niks is nou meer stukkend nie.
Middag Bloues.
WHOZA BULLE !!!!!!
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 13:00
8. ek was nogal verras toe ek sien nie eers LB of Asskicker was eerste nie, maar dit was ekke!!!!!!!!!!!
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:00
9. Hallo Velle - niemand om die span te sien nie????
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:01
10. Middag Bulle

Ek is op soek na 'n Blou bul rugby trui ... weet julle of sportoria het?
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:02
11. Is jy seker jy wil 'n 2008 blou bul trui dra??? Probeer eerder 'n 2007 kry
Posted by EnNouDieBlou (Randburg) Friday, May 09, 2008 - 13:03
12. ja-nee ek weet nie. Bulle moet maar net die Brumbies wys waar het hulle die wortels begrawe.
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:03
13. Gaan na www sportoria .co.za
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 13:04
14. Ek dink almal wat 'n 2008 trui het moet dit voor FL se kantoor verbrand in protes...
Posted by EnNouDieBlou (Randburg) Friday, May 09, 2008 - 13:04
15. Ja-nee ek soek nie 'n Bulls trui nie ... ek soek 'n Blou Bul trui ... met die Daisy op die bors!
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:05
16. 9. ek verwys na vroeer se draad toe hulle gekla het oor die advertensie oor Victor en hulle gese het plaas sit hulle eerder die span vir vanaand op! en toe sien ek die span is nou hier en toe sien ek daar is niemand anders hier om die span te sien nie !!
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:06
17. Die website wys hulle het, maar ek het daar ingeloer vroeer die week ... konnie een sien nie.

Los v FL uit, as ons nie die CC wen nie moet hy waai.
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:06
18. Ons moet eerder ons 2008 ticket stubs en truie en vlae voor bakkies se huis gaan brand.
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:06
19. So, het iemand al kon verseker bevestig dat die artikel oor Bakkies waar is of nie??
Posted by EnNouDieBlou (Randburg) Friday, May 09, 2008 - 13:07
20. Bakkies "backstabbing" Botha
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:07
21. O, Ok - die span was egter reeds vroeer in die week bekend gemaak (as ek reg onthou)
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:07
22. Bakkies "nul op 'n kontrak" Botha
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:08
23. Rissie,wa's jy?
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:08
24. Bakkies wie??????
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 13:09
25. Bakkies bly nogsteeds een van die beste al maak sy eie ondersteuners gat van hom. 200 keer beter as Victor "agterspeler" Matfield
Posted by BB (Bulls you came to late) Friday, May 09, 2008 - 13:10
26. Bakkies Boudkapper Botha
Posted by EnNouDieBlou (Randburg) Friday, May 09, 2008 - 13:10
27. Lucha Bull - ek het gisteraand die bleddie mooiste Bulletjie ryker geword - kompleet met CC trui, met daisy op die bors. Die ding dans op Steve se Bloubul-song en is net te "ougat"
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:10
28. Bakkies Botha exclusive
In yet another worldwide exclusive, iafrica.com's Dan Nicholl spoke to Bakkies Botha about why he is so determined to move to France...
Dan Nicholl: It's obviously been a difficult time for you, Bakkies...
Bakkies Botha: It has, Dan. I really didn't want it come to this - courts, lawyers, legal action. It's been emotionally draining, I'm not sleeping, and time and again I just burst into tears for no apparent reason. But I'm determined to leave and get to France, and this is the only route left open to me.
Dan: Why are you so determined to go? Is it more to get out of Pretoria, or to get to France?
Bakkies: Both, to be honest. Last year's World Cup was a catalytic experience for me, Dan. Walking down streets in the morning, stopping at a café for coffee and a pain au chocolat, dropping in at a gallery and discovering a surrealist retrospective or an undiscovered young impressionist - Gürthro and I had some magical moments exploring the culture between matches, and I'm absolutely hooked on all things Gallic.
Dan: But you're also keen to leave Loftus...
Bakkies: Don't get me wrong here, Dan - I love Pretoria, the people, the place. And I've been part of an incredibly special team. But it's just all become too much, too one-dimensional. I'm sick of team braais after every game - how about a sushi evening, or a fondue with a couple of bottles of lightly-wooded chardonnay? I absolutely hate 7de Laan, but after every single practice, it's off to the team room, and an excruciating half-hour with SABC2. And all Derick has to do during a game is tie his shoelaces, and they start playing Liefling; I absolutely hate that wretched song. I just can't take it anymore - I need to get out, and Toulon is where I want to be.
Dan: Do you think your team-mates will understand your feelings?
Bakkies: I hope so, Dan, but I'm not sure. To be honest, most of the guys aren't very good about talking about their feelings. I've tried a couple of times on pre-season camps to get everyone together, and speak openly about love, fear, hope, the important things in life. A few candles, some incense sticks, a little Café del Mar playing quietly in the background. But no one except Gürthro ever makes the effort; in minutes they're all talking about cars, or women, or hunting, which I absolutely abhor. Senseless killing - brings me to the verge of tears just thinking about it.
Dan: So there's no way back to the Bulls, then?
Bakkies: I don't think so, Dan. Last year I tried to get the guys to do something different for pre-season team-building - take in a festival, go to the theatre, maybe put on a musical as a squad. A little Gilbert and Sullivan, maybe even some Lloyd Webber; having seen Wynand tackle, he'd have been a perfect Phantom. But what did we end up doing? Monster truck racing, and a night at Pedrie's place watching old editions of Wrestlemania. With a braai. It's not me, Dan. I guess I'm just drifting away from them all.
Dan: So it's off to Toulon, then, if all goes according to plan. Some people have pointed out the irony of you moving to a club that Victor has just quit because of the levels of violence?
Bakkies: I thought that might come up. Look, I don't have an unblemished record, but it's never been more than passion for the game spilling over. And that's exactly what you see in France: passion. Sometimes it's a little excessive, granted, but I rather that than a game in which everyone isn't completely involved and dedicated.
Dan: Would you ever bite another player?
Bakkies: No. That was a terrible mistake. After I bit the Australian (Brendan Cannon), I was on rabies jabs, yellow fever medication and TB alert for nearly six months. In and out of hospital in case I'd contracted something from him. Thankfully I was okay - heaven knows what would have happened if I'd bitten someone like Matt Dunning or Owen Finegan - but I learnt a salient lesson.
Dan: Adieu, then, Monsieur Botha. Will we see you back in South Africa again?
Bakkies: Definitely. Gürthro is launching an anthology of poetry later this year, a collection of beautiful, poignant work on life in the front row. Robbie Kempson, CJ van der Linde and James Dalton have all contributed to it, so I'll be back for that. And I have my final cello exam in Pretoria in November, which would put me at orchestra level. But rugby? Non; je vais finir en France. C'est la vie pour moi maintenant. L'Afrique du Sud? Je l'ai aime, mais maintenant, je dois partir.
Dan Nicholl

Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:11
29. Uhm...hy het 'n gat van homself gemaak...ek het niks daarmee te doen nie
Posted by EnNouDieBlou (Randburg) Friday, May 09, 2008 - 13:11
30. Het nog nooit in buiteruimsewesens geglo nie....maar nou dink ek hulle het verlede jaar se Bakkies in 'n ruimteskip ontvoer en allerhande toetse op hom gedoen en sy persoonlikheid vervang met die van 'n AUSSIE!!!!!!!!
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 13:11
31. Ja...daai artikel...is dit eg??
Posted by EnNouDieBlou (Randburg) Friday, May 09, 2008 - 13:12
32. To be a rock and not to rol. Stairway to heaven
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:12
33. Dit klink kwaai-lappies! waar het jy dit gekry?

BB, ek speel eerder met 'n ou wat wil en 20% talent het as wat ek met 'n 100% talent ou speel wat nie wil nie (sien Hurricanes & Reds games)
Posted by Lucha Bull (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 13:12
34. EnNou - wen die sharks trofee?
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:13
35. Dankie BB! Waarom kruisig almal die arme man? Dis die Bulle wat op die ou end gaan verloor.
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:13
36. So steek ons Afrikaners mekaar weer in die rug. Sedert Groot trek is bewys ons kan nie saam staan nie.
Posted by BB (Bulls you came to late) Friday, May 09, 2008 - 13:13
37. Ja, BB, Afrikaner sy eie grootste vyand
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:15
38. what is cubersome is the fact that other players are too getting involved in the bakkies soapie and it is affecting team morale!
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:16
39. BB

Dit is presies die probleem. Noudat dinge 'n bietjie moeilik raak by die Bulle wil Bakkies sy goed vat en agter geld aantrek. Hy is die een wat eerste sy Unie, sy span en sy ondersteuners, almal wat hom tot hier gebring het!!!!!!!! in die rug steek.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 13:16
40. Iemand het dit in China by n straatmark gekry - kan nie glo hoe great dit is nie. Het n donkerblou rugbybroekie aan, lig-en-donkerblou rugbykouse (met tokse) en n daisy so by die een horing - ek's verlief op my nuwe bul - Het nog nie besluit wat om hom te noem nie, maar hy's beslis n vleuel!
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:16
41. Probleem is die helfte van die Bulls groep is onder 20% want as ek na die log kyk kan daar nie meer wees nie.

Bakkies speel oor 'n maand vir die Bokke dan is hy almal se pel. Selfde mer Naas Botha almal haat hom as bul maar wen hy 'n toets is hy 'n hero.
Posted by BB (Bulls you came to late) Friday, May 09, 2008 - 13:16
42. 38. " cumbersome"
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:17
43. Stem saam daaroor maar as een van ons 'n maatskapy verlaat en vir 'n ander een gaan werk vir meer geld. Is dit reg. Vergelyk appels met appels
Posted by BB (Bulls you came to late) Friday, May 09, 2008 - 13:18
44. Brumbies gaan vanaand vir die bulle n rugby les leer. Waar kan ek n brumbie trui koop in Tswane?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:19
45. 40. n Daisy op sy horing?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:20
46. Maar Judge, hoe seker kan ons wees dat dinge wel "nou bietjie moeilik raak"? Ek dink ook hy fouteer deur die manier wat hy uit sy kontrak ontslaan wil word.

Maar Bakkies is tog meer as net "'n speler wat uit sy kontrak ontslaan wil word". Hy het nog ALTYD sy beste gegee; hy het in die laaste paar jaar die templaat geword waarteen alle nr.4 slotte regoor die wêreld hulle self meet. Dit feit dat die Bulle so hard baklei om hom te hou is tog aanduiding genoeg oor wat ons gaan verloor indien hy wel sou gaan.
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:22
47. Led Zeppelin, gaan naa www tokolosh.co .za
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 13:22
48. led zeppelin, jy kan jou brumbie trui koop daar waar jy geleer het om sulke nonsens te praat!
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:22
49. Zed leppelin...at a costume shop....Bumblebee outfit sal jou pas.LMGA
Posted by posts 2 (BULLAND) Friday, May 09, 2008 - 13:23
50. Hoezit P2?
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 13:24
51. Joe die aanduiding van wat ons gaan verloor is tog voor die hand liggend. n Slot.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:26
52. Zed Leppelin in n Bumblebee outfit. Cool!!!!!!!!!!!!!!
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:27
53. B1.....................lekker jong, na vanaand se runaway victory gaan dit nog lekkerder wees.
Posted by posts 2 (BULLAND) Friday, May 09, 2008 - 13:27
54. Ahh Led Zeppelin, uit die mond van die suigeling hoor jy die waarheid...
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:27
55. Led, lyk vir my jy is daarop uit om n reaksie te ontlok. Die dat jy die tipe aanmerkings maak.
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 13:28
56. P2, beslis gaan die Bulle wen vanaand. Dan sal 'n hele paar Germaanse bruisdrankies hulle kant moet bring.
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 13:29
57. Bulle 9 - Brumbies 52.

The Battle of Evermore
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:29
58. Ne Velle, ek blok hier met die hoop om nie reaksie uit te lok nie. Jy het nou my hoop verydel deur te reageer.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 13:31
59. Led Zeppelin - daai goed wat jy rook maak jou mal! Hou onmiddelik op om dit te rook voordat Dept of Health jou beet kry.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:40
60. Goeiedag Bloumaters

Ek dink nie ons moet alles glo wat oor bakkies gesê word nie.

Ek verneem dat Loftus meer speels instaleer noudat matfield terugkom, hy wil glo sien of sy hare reg is.
Posted by Rustig (Centurion) Friday, May 09, 2008 - 13:42
61. Hulle kan die hele plek vol speel maak as hulle moet - solank Victor terug kom met 'n "bang" en solank hy kaptein is weer.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:44
62. Joe

Ek het geen twyfel oor Bakkies se talent en waarde vir ons span nie. So ou wat egter 'n klomp onaangename moeilikheid agter die skerms maak, het sekerlik nie sy spanmaats se beste belange op die hart nie. Die effek van wat hy doen is duidelik deel van die probleme wat ons hierdie seisoen beleef het. Ek is altyd jammer as enige Bulspeler die Unie verlaat vir welke rede ookal. Ek het egter 'n ongelooflike gly gevang in Bakkies oor die manier waarop hy hierdie hele ding hanteer het.

My geloof is vir my baie belangrik. Ek glo dat dit die enigste redding vir hierdie land is. Daarom is ouens soos Bakkies wat in die kollig is, en openlik is oor hulle geloof en wat 'n goeie voorbeeld vir die jeug is, so onontbeerlik vir ons as ons hierdie land weer wil regruk. Daarom is ek so kwaad vir Bakkies. Hy het self, vir sy eie voordeel, 'n verlengde kontrak met die Bulle aangegaan. daarmee het hy sy lojaliteit en sy erewoord van toewyding gegee. Hy het mooi gevra om te gaan en die BBRU het gesê nee. Einde van die storie ! ! ! ! maar nee, nou gaan teken hy 'n ander kontrak of oreenkoms met Toulon. Wel wetende dat hy nie mag nie. Toe dit uitlek, ontken hy dit eers. Later bars die bom en sleep hy die BBRU hof toe. In sy hofstukke maak hy kort-kort nuwe beweringe. Goed wat ooglopend 'n klomp snert is. Alles net om die grote god MAMMON te gaan aanbid. Hoe sê enige pa vandag vir sy klein seuntjie hy moet soos Bakkies wees. Watse voorbeeld stel dit vir jong mense in ons land? 'n Klomp mense het dit al hier gesê...dit is nie net die feit dat hy wil weggaan nie...dit is ook die manier waarop hy dit doen. Dan speel ek eerder met 'n minder goeie outjie wiese totale fokus op sy span is, en nie net op sy tjekboek nie.

Ek het baie krieket gespeel. Ek kan jou vertel uit eerste handse kennis hoe 'n speler voel as jy weet een van die beste spelers in jou span, een van die ouens waarop ons as span moet kan staatmaak, nie regtig daar wil wees nie. Jy wonder die hele tyd of hy sy beste gee. jy wonder elke keer as hy 'n ou foutjie maak, of dit nie dalk doelbewus was nie. Nee...sulke ouens is soos 'n kanker wat uitgesny moet word. Dit is seer aan die begin, maar genesing kom ook.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 13:46
63. LOL!!! no 59 Rissiepit
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:46
64. Ek dink led ROOK sy knoffel, ipv om dit te eet...
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:47
65. Rustig

Kan jy daardie geveg sien..as Victor en Wynand baklei oor wie eerste by die spieëls mag wees...................weet in elk geval nie wat Victor wil sien ivm sy hare nie, want die goed is so deurmekaar...as hy nou 'n kam of borsel daarnaby bring, is hy oornag bles! ! !
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 13:50
66. Ek stem 100% saam met jou, Judge. Hy fouteer uit en uit, en dis 'n groot jammerte dat hy, wat 'n held is vir so baie, nou so baie teleurstel.

Maar een ding wat ek as 'n Christen al baie moes leer, is om nie te veel hoop of verwagtinge op MENSE te plaas. Al is hierdie mens ook 'n uitgesproke Christen, wat oënskynlik die 'real deal' is.

Wat ons in Bakkies sien, en veroordeel, is ook in elkeen van ons. Dis daardie menslikheid, wat so maklik na vore kom wanneer die geelwortels van die lewe voor ons hang.
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 13:54
67. Ai Judge, gun ons arme vrouens darem ook ons plesiertjies!

Victor en Wynand, deurmekaar hare of nie, dis vir ons lekker om na hulle te kyk.

Ons vrouens sien dit so, as die span vrot speel die dag, dan verlustig ons ons maar in die manne in blou se good looks!

Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 13:55
68. Nee wat Bulversie - As die bulle vrot speel vloek ek! Ek gaan defnitief nie troos kry in good looks nie.

Vir wat worry Victor in elk geval oor sy hare??? Hy dra 'n skrumcap doen hy nie?
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 13:58
69. Dankie Joe! (66)

Jy't my nou heeltemal anders na die situasie laat kyk!
Mense oordeel heeltemal te vinnig en ek was beslis een van hulle!!

Moet sê ek dink Bakkies speel nog steeds soos 'n yster elke naweek, en dit alleen sê baie van hom as mens!

Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 13:59
70. Trek jou been Judge!

Hierdie lang hare van die spelers is vir my baie onprakties.
Ek verstaan hulle speel nie 24/7 net rugby nie, maar wraggies!
Hoe sien hulle daai bal deur die hare wat so in hulle gesigte hang?

Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:01
71. Stem Rissiepit!!!

Nie eers good looks kan opmaak vir vrot spel nie!!

Moet sê, ek geniet jou insette vreeslik!
Jy's altyd skerp en op die man af!

Dankie!!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:05
72. Dink Matfield gaan mer n spieel nodig he om sy tande dop te hou(he he he)
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:07
73. Die Brumbies het n geheime wapen. Die bulle staan nie n kans nie. Sal ek nog kaartjies by die hek kry vanaand?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:07
74. Bulversie

Ek verstaan...my sussie se knieë is sommer lam as sy vir Wynand sien.Ons het mekaar al gereeld aangegluur as ek hom skel as hy soms so bietjie droogmaak. Sy sien maar moeilik sy foute raak.

Oor die hare het ek in elk geval verlede week lekker gelag toe dit so gereën het in Ptown. Ek dink ou Wynand het later gevoel hy dra 'n klein seekoeitjie op sy skouers met al die nat hare.

Nee wat ek gun julle dit om na die manne te kyk. On het darenm die Bulls Babes, al is die ou oë nie altyd so goed nie. Veral as die middagsonnetjie so laag lê. Miskien moet ek 'n e-pos vir die BBRU stuur en vra dat die spelers voor die wedstryd sonder hemde opwarm.......dan sal Loftus seker nooit weer leeg wees nie. Ons manne sal dan almal MOET seisoenkaartjies koop, anders gaan ons nie plek kry op Loftus nie. LMGA
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:09
75. Led, bedoel jy die Brumbies het diarree en gaan dit as 'n geheime wapen gebruik?
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 14:09
76. Dalk moes die BBRU eerder vir Brylcream gekry het om Victor te borg.....dan het hy dalk 'n tien jaar kontrak geteken. Hehehehehehehehehe
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:10
77. Wie krap in my slaai??????
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:13
78. Judge (74),

Sê net as ek moet teken iewers op daai e-pos van jou!!!!!

Kyk, as die manne sonder hemde opwarm mis ek nie 'n wedstryd nie!!
Ek bedoel, het iemand die Huisgenoot gesien?

Maar kom ons vra maar dat die voorspelers hulle hemde aanhou.
Ons wil nie die ouens se selfbeeld nog 'n knou gee nie!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:15
79. Wynand = Diasy..... HKGK.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:15
80. Joe (75),

Skerp een!!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:16
81. Nee JZ, dit is nie hul geheime wapen nie. Die diarree berig klink vir my na n k@k storie.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:16
82. Joe (66)

Ek stem saam. Ek is die laaste ou wat sommer sal vingers wys en sê ek is heiliger as iemand anders. Ons as Christene moet mos juis mekaar se foute vergewe. My probleem met die hele Bakkies ding is nie dat hy 'n fout gemaak het nie, maar dat hy aanhou daarmee. Dat hy nie eerlik is daaroor nie. As hy na die hele debakel openlik gesê het hy is jammer en sal sy eie beloftes eerbiedig, sou ek die heel eerste een wees om hom alles te vergewe. En nie eendag nie, DADELIK ! ! Maar nou hou hy net aan en al hoe meer snert word vertel. Daar is alreeds sprake dat van sy spanmaats begin dik raak vir al hierdie nonsens. Ek verstaan ook daar uit Pretoria uit dat Bakkies nou nie juis altyd die maklikste ou is as hy nie sy sin kry nie.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:16
83. 5 Hours to go BULLSgoBULLSgoBULLSgoBULLSgoBULLS
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:16
84. Daisy, jy't smaak!

Het hom van aangesig tot aangesig gesien, en laat ek jou vertel......
Mooi was nog nooit lelik nie!!!

Hy het die ongelooflikste oë.............!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:18
85. Agh ja ek weet...... my arme hart.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:18
86. Maar hy was my Verjaardaggeskenkie, OK hands off.... Grin
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:19
87. Judge, jy moet hom onvoorwaardelik vergewe. Dit lyk my nie jy was op sondagskool nie. Wie is jy om hom te judge, Judge.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:20
88. bullversie (71) Ek sê maar net wat ek dink. Vir my is dit maklik - ander mense vind dit nie so maklik nie
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:21
89. Bulversie

Kan jy dink hoe vol gaan Loftus wees as die BABES HULLE TOPPIES UITTREK! ! ! ! ! Ek maak 'n stalletjie oop buite Loftus wat verkykers verkoop. Miljoene man, miljoene.......hulle sal die onluste polisie moet inroep elke Maandagoggend by die kaartjiekantoor.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:22
90. OK daisy, sal hom van die verte af bewonder!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:22
91. Judge, dit klink vir my hulle sal Loftus moet groter maak!!!!

Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:23
92. Ag wat ek is mededeelsaam, gelukkig weet my man ek like hom wou Saterdag vir hom skree Meisiekind my vrou lief jou, toe moes ek net sy mond toedruk....
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:23
93. Led - judge het nie gejudge nie - hy het sy opinie gegee!

Daar is 'n verskil.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:25
94. Vroumense darem, net een iets op die brein.(***GRIN***)
Maar nou ja , solank sy bloed blou is...........
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:25
95. Ja judge jy het seker ook saterdag gehoor, wat is mooier as 'n bloubulbabe..... 'n nat bloubulbabe!
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:26
96. My man weet, maak nie saak wat, hy sê maar liewers niks slegs van hom nie.
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:26
97. Led

My ou maat moenie dat ons begin koppe stamp nie..... lees eers gou weer mooi. Ek sê dan juis ek oordeel(judge) nie ! ! ! Dit beteken egter nie dat ek nie ongelukkig kan voel daaroor nie. 'n Mnes moet darem ook vergifnis VRA as jy droogmaak. Mens kan mos nie net aanfoeter soos jy lus is, en dan wil aandring op vergifnis sonder om opreg daarvoor te vra nie.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:27
98. He he KB, jong solank ek my man gun om te kyk sal hy my dit seker nie misgun nie.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:27
99. Wies die Led perd wat lus het om hier te kom stir?
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:29
100. Jammer ou Rissiepit. Is jy in beheer hierso. Sal volgende keer jou toestemming vra voor ek my opinie gee.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:29
101. Loftus sorg vir al sy ondersteuners!!!

Die Bullsbabes vir die manne!

Die Bulss vir die vrouens!

En Bulletjie vir die kinders!!

Wat wil 'n mens meer hê?
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:30
102. Daisy

Dis soos daai ding wat hulle altyd sê...jy kan maar die spyskaart bestudeer...solank jy net by die huis eet ! ! ! ! ! !
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:30
103. Rissiepit, Judge wil my met sy kop stamp. Mag ek asseblief terugstamp?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:31
104. Geniet dit Daisy.
Hys tog immers daar vir almal om te geniet. (public property).
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:31
105. Ooh, Led Zeppelin jy soek nou met die verkeerde twee poefies hoor.... EINA.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:31
106. Bulversie

Ja. En blinde skeidsregters vir die mense wat van rolbal hou..........
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:32
107. Bulversie (101) Wat van n span wat nie twee keer in die kompetisie met 50 punte tuis verloor nie.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:32
108. Led zeppelin - gaan stamp die ou se kop wat vir jou gesê het jy kan knoffel rook.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:34
109. Hierdie orkesagtige koorsagtige wat hier kom blog om negetiewe reaksie te kry is beslis op die verkeerde blog. So totsiens Led Z.........
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 14:34
110. Toe toe toe, julle. Ophou stuitig wees.
Wynand lees netma hier, dan speel hy bollie vanaand.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:35
111. Zepher..

Piss Off en gaan praat str@nt by jou huis!!
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:35
112. Led Zeppelin, kom ons kyk of jy meer van musiek af weet as van rugby. Hoekom het die song Stairway to Heaven, nooit nommer een op enige chart bereik nie?
Posted by Jimmy (Altyd Blou) Friday, May 09, 2008 - 14:36
113. moenie worry oor haarstyle by victor want sy hare is nooit deurmekaar van vleuel speel nie
Posted by BB (Bulls you came to late) Friday, May 09, 2008 - 14:36
114. Ditsem Goeters,se hom. Voor ek begin.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:37
115. Hi Jimmy.
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 14:37
116. Mensig maar die man is desperaat!!!!

Hy probeer met almal sukkel maar kry dit duidelik nie reg nie!!!

Nee wat, hy mors sy tyd.
Het beter dinge om te doen as om met iemand onbelangriks te probeer redeneer!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:37
117. Goeters jy moet eers vir Rissiepit vra voor jy jou opinie gee. Jimmy ek was daar my broer. Smaak jou plek daar by cullinan.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:39
118. KB (110), hy sal dit mos nooit aan ons doen nie......!

Dit spoor hom dalk net aan tot groter hoogtes!!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:39
119. So waar kyk julle mense die game??

By die huis met 'n vuurtjie en 'n vleisie in die agtergrond of by 'n publieke plek vir atmosfeer?
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:40
120. Jimmy.

Nee wat, lyk my ou Led het gesien hier kom k@k. Jy mors nie met Jimmy as dit by music kom nie.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:40
121. 14. Ditsem Goeters,se hom. Voor ek begin.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:37

Julle klink soos die Boksombende. Goeters is jy ou Trompie?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:41
122. Led

Nog 'n wens..........wat van ondersteuners wat hul span ONDERSTEUN selfs of eintlik V E R A L in die swaarkry dae.....
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:41
123.
Bakkies (en-hou nie-meer-van-die-Bulle-nie) Botha...
Posted by BLOU OSSE (WITBANK) Friday, May 09, 2008 - 14:42
124. Rissie, by die huis met surround en vleisie om te tan.
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 14:42
125.
Bakkies (ek-hou-van-geld) Botha ....
Posted by BLOU OSSE (WITBANK) Friday, May 09, 2008 - 14:43
126. (117) Daai reel geld net vir wannabe's wat hier kom rondhang....
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:44
127. Versie.

Ek hoop sy hande laat hom nie weer in die steek nie, hy mag nie n vangs soos jy deur sy vingers laat glip nie(***GRIN***)
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:44
128.
Bakkies (viva-la-France) Botha .....
Posted by BLOU OSSE (WITBANK) Friday, May 09, 2008 - 14:44
129. Nee wat julle girls, die aantreklikste Blou Bul van alle tye was Piet Boer!
Posted by Bokkoms (Sabie) Friday, May 09, 2008 - 14:45
130. Ou judge my pellie, ek is vanaand daar. Ek skree op my bulle. Ek soek net n Brumbie trui omdat ek die goed versamel.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:45
131. Dit klink lekker. Dieselfde vir my! Ek hoop die weer is lekker vanaand! Ek is lus vir 'n lekker braaitjie.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:45
132.
Bakkies (parra-boudjies) Botha ....
Posted by BLOU OSSE (WITBANK) Friday, May 09, 2008 - 14:45
133. Rissie, by die huis, skaapribbetjie vir my en `n paar lamtjoppies vir die res van die gesin *GRIN*
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:46
134.
Bakkies (ek-gaan-weg) Botha ....
Posted by BLOU OSSE (WITBANK) Friday, May 09, 2008 - 14:47
135. Wie de hel is Piet Boer...
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:47
136. KB,

Hoe laat jy my nou bloos.......
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 14:47
137. Nooit (129) die Bul looker van alle tye was definitief Moaner van Heerden!!
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:48
138. Led

Bedoel jy nie eerder jy skree VIR die Bulle nie??? Daar is genoeg ouens wat OP die Bulle skree.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:48
139.
Victor (ek-kom-terug) Matfield ....
Posted by BLOU OSSE (WITBANK) Friday, May 09, 2008 - 14:49
140. Daisy, Piet Boer was voor jou tyd.
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 14:50
141. Rissie.

Snoesig op die bank met my duvet. Die weer is k@k in die Kaap.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:50
142. goeters - ribbetjie!!!! Ons het verlede naweek een gehad! was super lekker.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:51
143. Blixem hulle is seker al dood...
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:51
144. BLOU OSSE - hakkel jy?
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 14:51
145. KB - toemaar as die weer k@k hierso ook is vannaand gaan ek dieselfde doen terwyl manlief in die koue braai!heheheeh
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:52
146. Rissie, ek het hom so ligte brandsousie gegee, ek sal vanaand aan Rissiepit dink as ek hom gebruik!!!
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:52
147. Moaner van Heerden....Piet Boer.....

Ag nee julle. Kan enige van julle vir Marius Ferns onthou??? Hy het in die vroeë 1990's so vier of vyf wedstryde slot gespeel saammet Adolf Malan. Adolf was self nie 'n "looker" nie, maar hy het soos Prinses Di gelyk langs sy slotmaat. En dan moet julle nie ou Pote Fourie vergeet nie.....ouens was bang om hom te duik.....almal het gesê dis omdat hy so sterk was, maar jong 'n mens wonder darem......
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:52
148. Bulversie jy moet weet hoe om met die manne te werk, ek kry tonne van die bullsbabes prente vir myne, hy help tot my soek na ou Wynandjies vir my... he he. (O ja en Mel Gibson)
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:53
149. 137.

Wat van Pote Fourie?(he he he)
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:54
150. Hy ek ken vir Pote Fourie persoonlik hoor, dis 'n moviese oom daai, seker amper 3 keer langer as ek.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:55
151. Judge my ou maat moenie laat ons koppe stamp nie......lees eers gou weer mooi. Ek se dan juis skree op die bulle.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:55
152. Judge - is dit nie Oom Frik wat gesê het "`n voorspeler moet lelik wees, dis hoekom die Bulle altyd sulke goeie voorspelers het!!"
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:55
153. Reports from England suggest that Bath are poised to make a move to contract Frans Steyn.

The Independent reports that the Premiership club are keen to acquire the services of South Africa’s brightest young talent.

“His name is being bandied around Recreation Ground with considerable gusto, as is that of the All Black flanker Jerry Collins, and it is not difficult to see why,” Independent rugby correspondent Chris Hewitt wrote. “Olly Barkley, a goal-kicking centre in the form of his life, is in the last throes of his career at Bath before heading up the M5 to Gloucester, and Olly Barkleys do not grow on trees. If, as is widely expected, the England midfielder Toby Flood joins Leicester, the West Countrymen will have to look elsewhere to replace their most influential back.”

The Sharks lost Springbok flyhalf Butch James to a lucrative contract offer from Bath at the end of 2007 and Steyn’s departure would be a another massive blow to the Durban-based franchise.

However, Sharks CEO Brian van Zyl has strongly denied the rumours. “Thats absolute rubbish. Frans is contracted until the end of 2009 so it is impossible that he will leave before then,” Van Zyl told keo.co.za. “We’ve had no contact with Bath and neither will we entertain any offers for Frans He is a key player for us.”

This week SA Rugby announced that Steyn was among the group of 11 Springboks who signed a one-year contract. However, the outcome of Bakkies Botha’s pending legal action against the Blue Bulls Company will have a profound influence on how binding contracts are in future.

Botha is attempting to have his Bulls contract, which runs until 2011, declared null and void, allowing him to accept a multi-million rand contract offer from French second division club Toulon. Steyn is unlikely to follow a similar course of action should the rumoured approach be credible, but interest from European clubs will certainly intensify the closer he gets to the end of his contract.

IRB regulations prohibit any player or their representatives from negotiating with another union/franchise until 120 days prior to the expiration of the player’s contract. The Sharks will surely attempt to tie him down to a long-term deal well before the northern-hemisphere big spenders come knocking.

However, if Steyn left South Africa as a 21-year-old he would have, at the very least, 10 years of commanding a massive salary from whichever European club contracted him (should he choose not to return).

With SA Rugby poised to scrap restrictions on overseas-based players, Steyn’s Test career would not be threatened, although it would take a skilled juggling act to manage the club versus country clash. It would therefore not be inconceivable to suggest that Steyn could finish his career as the richest South African rugby player in history, given the extended time period he would be able to spend playing in Europe, when compared to the majority of his peers who move in their mid-to-late 20s.

With rumours abound linking Steyn to Bath, another former Sharks could well be on his way back from Europe. Van Zyl intimated that there is a strong possibility that John Smit could re-join the franchise by the end of May.

“With John having been appointed captain of the Springboks and [Springbok head coach] Peter de Villiers keen to see him playing in South Africa, we have been in contact. If he does return, it will have to be well before the Springboks’ first Test [7 June].”

The French season only concludes in six weeks time and Smit’s Clermont are currently embroiled in an almighty scrap with Toulouse for the top log position. Given that scenario, Clermont are understandably reluctant to release one of their prized assets and that situation could turn ugly in the coming weeks.

Van Zyl also confirmed that French maestro Frederic Michalak could return to the Sharks to play in the Currie Cup. Michalak injured knee ligaments in their match against the Waratahs, ruling him out of the Super 14, but according to his agent he does not require surgery and will be ready to play in six weeks.

“There is a chance Fred could come back but we haven’t seen any of his medical records yet. When we do we will discuss the issue,” Van Zyl said. “The likelihood is that Frans and Ruan [Pienaar] will be in the Springbok squad this season and that obviously leaves us short of options at flyhalf. We need to find a solution to that challenge and in that regard we haven’t completely ruled out a return for Fred.”

Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:56
154. Judge, jy vat ou Pote so voor my neus weg.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:56
155. Ahhhhhhhhhhhh Goeters! Wat 'n great thought!!!
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:57
156. Goeters ek dink nie oom Frik het dit gese nie. Was dit nie oom Mof nie?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 14:57
157. rook
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 14:57
158. Wel ek weet nie of hy lelik is nie maar ek weet hy is m@@r GROOT.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 14:58
159. Dit was een van hulle twee, ek dink jy is reg.
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 14:58
160. Ou Led!!!!!!!!
Jys nog al een wat Keo se k@k lees.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 14:58
161. Ek onthou 'n CB wedstryd op Loftus teen die Vrystaat, waar ou Pote van die halflyn gehol het om 'n drie te gaan druk. Die Vrystaters het almal gelyk of hulle nie lus was om hierdie ou te duik nie....mens sal seker nooit weet hoekom nie.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 14:59
162. Led

Nou as jy OP die Bulle wil gaan skree, hoekom bly jy nie maar liewers by die huis nie. ONDERSTEUNERS wat OP hul eie span skree, maak net hul eie span se name gat. Ons het nie sulke mense op Loftus nodig nie. BYE ! ! !
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:02
163. Ek was so in St 6 of 7 toe ek hom ontmoet het, miskien was ek toe nog nie so lekker uitgegroei nie, ek het nog nooit in my lewe so groot mens gesien nie.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:02
164. Chaailatyd vir my.

Skree hard vanaand ouens. Ek wil julle hoor tot in my sitkamer.

BLY BLOU.
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 15:02
165. Kaapse Bloue wat is jou probleem my maat? Ek kan lees wat ek wil. Gaan jy nuweland toe die naweek? Van wanneer af is jy n Bul?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:02
166. Lekker naweek Kaapse Bloue!!! Hou by die BLOU my vriend!!!!
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 15:03
167. Van geboorte af, ou maat. Moet ek gou-gou my history ook vir jou vertel. Waar begin ek......By Oom Bierman. Ken jy hom? HA
Posted by KaapseBLOUE (Cape Town) Friday, May 09, 2008 - 15:05
168. Bulldaisy

Ek was in 1989-1990 in Pretoria om my militêre diensplig te doen. Ons het gereeld in die aande gaan kyk as die Blou Bulle oefen. Jy was nie verkeerd nie. ou Pote was nou nie 'n "oil painting" nie, maar hy was moer groot. Ek sou hom ook nie wou duik nie. ook nie vir Adri Geldenhuys nie, ook nie vir Uli nie, definitief nie vir Jan Lock nie!!!!! Dan praat ek nie eens van Piet Pretorius nie.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:05
169. Judge moenie oordeel nie. die bulle het my nie nodig om hul naam gat te maak nie, hulle doen dit self. Ek skree op hulle sodat hulle weet ek is nie gelukkig met hul as span nie. Moenie worrie nie hulle kan dit vat. Ek het in die negentigs so op hulle geskree dat ons weer die curriekoppie en super 14 koppie gewen het.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:07
170. KB

Ek onderneem om sommer vir jou part ook te skree....ek skree in elk geval so baie nog 'n bietjie sal nie saak maak nie...al skree ek meestal OP die skeidsregter, skree ek ook verder VIR die Bulle....
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:08
171. Jy is reg Judge hulle is groot ooms daai, ek sou dit ook nie waag nie even al was ek 'n man.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:08
172. Jis julle is 'n klomp bakleigatte.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:09
173. Yes, Yes Bloues - sien julle gesels darem weer lekker.
GO DIE BLOU!!!!!
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:09
174. Kaapse bloue, ek verstaan nie jou history nie. Was oom Bierman jou pa?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:10
175. Judge , weet jy wat het van Piet Pretorius geword, ek het op `n stadium gehoor hy het kanker?
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 15:10
176. Led

Help dit om op jou te skree as jy droogmaak, eerder as om jou met empatie te ondersteun????

Nou ja, indien wel...... BLY WEG VAN LOFTUS AF, EN HOU OP NONSENS PRAAT OP DIE BLOG, EN HOU OP OM 'n GOEIEWEERSONDERSTEUNER TE WEES! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:13
177. Morris Gilbert skryf vandag in Beeld: "Die Bulls sal nie soos verlede naweek weer reën as ’n bondgenoot hê nie, want sonskynweer word voorspel. Dit sal beteken dat die Bulls nie op kliniese tienmanrugby soos teen die Waratahs kan terugval nie, maar eerder dieselfde wedstrydplan in werking stel wat ’n groot oorwinning oor die Highlanders verseker het."

Nou toenou! "Sonskynweer word voorspel..." Seweuur op 'n wintersaand in Pretoria? Ek het altyd geweet daardie ouens van die weerburo lieg deur hul nekke!
Posted by Sooi Brandt (Pretoria) Friday, May 09, 2008 - 15:13
178. LMGA Sooi Brandt (177)
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 15:15
179. hello LBB! hoe gaan dit daar?
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:15
180. Goeters

Nee, nadat hy opgehou speel het, het ek nooit weer van hom gehoor nie. Ek sal hom altyd onthou vir sy duikslag op Lourens Prinsloo in die Lionbeker semi-finaal op Loftus. Na Bryan habana se drie in die Super 14 finaal verlede jaar, was Piet se duikslag die hoogtepunt van alle rugby oomblikke in my lewe.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:16
181. Judge, pasop vir jou hart my ou pellie. Dit is nie goed as die bloeddruk so opgaan nie. Kalm, kalm, haal diep asem. Beter? EK GAAN LOFTUS TOE! IN GOEIE WEER EN IN SLEGTE WEER.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:16
182. Howzit Rissie - gaan baaaie goed dankie. Het jy gelees van my bulletjie wat ek gekry het?
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:17
183. Ek volg die bulle al vanaf 1980, maar ek moet sê ou Philip Schutte en Jannie De Beer was seker van die min ouens wat die girls 2 keer sou laat kyk het. Hoop die stadion is bietjie voller vanaand. Laat weet daaruit Pretoria of julle baie toeskouers verwag.
Posted by Beaufortbul (Beaufort West) Friday, May 09, 2008 - 15:17
184. Sjoe Judge daai was `n YSTER!
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 15:18
185. Wat ek nie kan verstaan nie is hoekom ouens soos Led zefellin- ag skuus , dit noodsaak om hier op die bulle se blog te kom skoor soek!! Niemand stel belang in die nonsens wat jy praat nie jou ou....
Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 15:19
186. LBB - nee ek het dit gemis... bullejtie?
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:19
187. 174. Kaapse bloue dit lyk of jy toe jou history vergeet het. Jy het seker nie n stamboom nie, maar n disa. My pa was ook n Bierman. Castle lager.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:19
188. Beaufortbul - hoe gaat dit maat??
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 15:19
189. Judge, ek kry die gevoel die Led lei aan klein-mannetjie-sindroom!

Want geen normale mens sal sulke klomp snert voor enige iemand anders praat nie!!!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 15:20
190. LBB - kyk julle vannaand die match by die hotel?
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:20
191. Ja jong - kyk gou hoer op na posts.
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:21
192. Led

Nou verstaan ek alles....alkoholsindroom!!!!!!!!!!!!!!!
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:21
193. Led Zeppelin jy moet maar ophou skoor soek jong hierdie is 'n bloubulfamilie, as jy hier wil aanpas gaan jy moet ophou stront praat.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:23
194. Ek sien LBB - dit is great! In China nogal?

Ag te cute!
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:23
195. Ek is bly jy verstaan nou alles Judge. Hoe lank voor die wereld uit ru-olie raak?
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:23
196. Dankie Daisy!!! (148)

Sal jou raad volg!!!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 15:24
197. Rissie - posts 27 en 40
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:24
198. Vriende, alhoewel dit een van die grootste rock songs ooit is, het Led Zeppelin dit nie as 'n single release nie. Dit het derhalwe nie vir die charts gekwalifiseer nie. LZ, change eerder jou naam na Snotkop toe. Cheers vir eers.
Posted by Jimmy (Altyd Blou) Friday, May 09, 2008 - 15:24
199. OK, ek voel asof ek nou al reeds van die germaanse bruisdrankies in het. Rissie, jy sal absoluut verlief raak - wou jou vanaand wys - daar is een met jou naam op.
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:26
200. Led

Die dag as jy begin sin praat......
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:26
201. Ek het gesien LBB. Jy moet hom maar eenkeer hotel toe vat - ek is nie seker wanneer ons weer gaan nie maar sal jou laat weet via die blog.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:26
202. Se hom Jimmy - vertraagde siel.
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:26
203. Een met my naam op? 'n bulletjie?
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:27
204. Leke een Jimmy!!! (198)
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 15:27
205. Bulldaisy ek soek nie skoor nie my skat, wat het jou daardie indruk gegee? Dit is net ou Judge wat wil kop stamp, maar ek belowe ek sal hom nie seer maak nie. Hy is darem deel van my Blou familie.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:27
206. A young boy comes down for breakfast. Since they live on a farm, his mother asks if he has done his chores.
'Not yet,' said the little boy.
His mother tells him no breakfast until he does his chores.
Well, he's a little ticked off so when he feeds the chickens, he kicks a chicken. When he feeds the cows, he kicks a cow.
When he feeds the pigs, he kicks a pig.
He goes back in for breakfast and his mother gives him a bowl of dry cereal.
'How come I don't get any eggs and bacon, and why don't I have any milk in my cereal? ' he asks.
'Well,' his mother says, 'I saw you kick a chicken, so you don't get any eggs for a week.
I saw you kick the pig, so you don't get any bacon for a week either.
I saw you kick the cow so for a week
you aren't getting any milk.'
Just then, his father comes down for breakfast and kicks the cat halfway across the kitchen.
The little boy looks up at his mother with a smile, and says, 'You gonna tell him or should I?

Posted by Velle (Kempton Park) Friday, May 09, 2008 - 15:28
207. Ek het n paar ekstra bestel vir die Bul-vriende hier rond.
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:29
208. Led

Ek wil nie kopstamp nie......die ouns wat my ken wil ook nie met my kopstamp nie. Ek het dan juis vir jou gesê MOENIE dat ons kopstamp nie.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:29
209. Wat is jy 'n Ram en Judge 'n Bul???????????? He he, sterreteken gewys, klink vir my eerder na 'n leeu en 'n ram...
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:30
210. Jimmy maar jy het lank gevat om daai antwoord te kry. Snotkop is n afrikaanse band en nie rerig my smaak nie, maar ek sal dalk een van my kinders na hulle vernoem indien dit jou gelukkig maak.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:30
211. oh ok! cool - sal met manlief praat. maar ons sal dit nie vanaand maak nie. Miskien volgende naweek. wanneer ons teen die cheaters speel.
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:31
212. Jis Little Blue Bull bestel vir ons ook.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:33
213. Jammer om te hoor, maar ek sal in elk geval dan vir jou part ook cheer!
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:33
214. Judge die ouens wat my ken wil ook nie kop stamp nie. Ons het bang vriende. Lekker gekuier hier by julle vandag. Onthou, hou by die blou. Sien julle op Loftus, ek is die ou met die blou trui. Baai maaitjies.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 15:34
215. Jimmy

Nee wat Snotkop het so een of twee ok liedjies. Hy moet eerder Jurie Els se CDs gaan koop. LMGA.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:34
216. Hi Daisy - ek het baie lank laas iets so oulik gesien. Het hom vandag werk toe geneem, en daarna na my ma-hulle se townhouse kompleks en almal wat dit sien is gaande daaroor - selfs die ander spanne se ondersteuners.
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:35
217. Mag die Bulls vanaand gatskop!!!!

Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 15:35
218. Bestel my een ek sal jou betaal, en posgeld, ek belowe.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:37
219. Die lelikste Bloubulspan ooit:

15: Johan Roets
14: Gert Kruger
13: Frans Wessels
12: André van Staden
11: Chivago Breda
10: Oupa van Zyl
9: Pieter Sonnekus
8: Pote Fourie
7: Thys Louerns
6: Piet Pretroius
5: Philip Schutte
4: Louis Moolman]
3: Boesman du Toit
2: Piston van Wyk
1: Piet Boer

Reserwes:
16: Haker?
17: Stut?
18: Marius Ferns (slot)
19: Losvoorspeler?
20: Agterspeler?
21: Agterspeler?
22: Agterspeler?
Posted by Sooi Brandt (Pretoria) Friday, May 09, 2008 - 15:38
220. Daisy - ek sal probeer. E-pos my jou details evergreen@xsinet.co.za. Ek sal Rissie sn vir jou laat kry!!!
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:39
221. tata julle - lekker naweek - bulle skop gat.

Ons glo in julle!
Posted by Rissiepit (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:41
222. Ou Roetsie is darem nie so lelik nie?!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 15:42
223. Vir jou gemail.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:43
224. Cheers almal - geniet die naweek, die rugby, die Bulle se WEN en bowenal - "Peace, Love, More Tolerance (ook met die chokers en tjieters)
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:44
225. Ou Roetsie was oulik van lelikheid, he he. En my number one up en underer.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:44
226. Nou ja julle WARE Bloues

ek gaan nou waai, my goed by die huiskry en verkas LOFTUS toe.

Sterkte vir almal vir vanaand.

I'M ALWAYS TRUE TO THE BLUE!

en de hel met die res.
Posted by Judge (Middelburg Mpumalanga) Friday, May 09, 2008 - 15:45
227. Sal Maandag eers die werk-mail check, maar sal hierdie naweek nog een probeer "secure"
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:45
228. Judge, lanklaas van jou gehoor. Ek stem saam, ons moet die ALTYD ONDERSTEUN. Noudat hulle wen is almal weer pro-Bulle. Snaaks, so drie weke gelede was hulle slegter as ek weet nie wat.
Posted by Rustig (Centurion) Friday, May 09, 2008 - 15:45
229. Judge, terloops, moet nie vergeet om sonbranroom aan te sit nie. Dis nou vir daai sonskynweer wat voorspel is!
Enjoy.
Posted by Little Blue Bull (Gonubie) Friday, May 09, 2008 - 15:46
230. Judge veilig ry en geniet die rugby.
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 15:47
231. Tata Judge en LBB geniet Loftus vanaand Judge, wens ek kon ook gaan.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:48
232. WHOZA BULLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geniet julle rugby die naweek BLOUES wat opreg is die res se ...................
Posted by Bulletjie 1 (Bulle gaan Gaffel!) Friday, May 09, 2008 - 15:48
233. O en as jy vir Wynand sien gee hom so soentjie van my af, ok... ha ha.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:48
234. Ja LBB en vanaand is die bloubulbabes droog ook nie soos verlede naweek sulke lekker nat waterkatte nie.
Posted by bullsdaisy (Pretoria (Harties)) Friday, May 09, 2008 - 15:50
235. Lekker aand BLOU mense!!!
NOU DIE BLOU, MAAK DOOD!!!
Posted by goeters (Vodacom Beker Wenners 2008) Friday, May 09, 2008 - 15:57
236. Hallo,liewer laat as nooit,Bliksem julle moet vir my ook job kry waar julle is,werk julle nooit,of laat julle werk,ag f@k iemand moet jan taks gelukkig hou.
Posted by Blou Dino (Witbank) Friday, May 09, 2008 - 16:19
237. Middag mense, nuut hier. Ek wil net weet hoe lyk die weer in pretoria vandag?
Posted by bloumonster (nelspruit) Friday, May 09, 2008 - 16:40
238. Bloumonster, ons speel in die nag so die weer in die dag gaan jou nie help nie. Hier is n ligte suidooste wind en hulle verwag n maan en sterre. Is jy Familie van Goeters? Julle klink na dieselfde spesie van monsters.
Posted by Led Zeppelin Friday, May 09, 2008 - 16:45
239. Nee ons is nie famillie nie . will net weet of dit reen en of dit droog is vir hardloop rugby.
Posted by bloumonster (nelspruit) Friday, May 09, 2008 - 16:54
240. NOU DIE BLOU........Led, gaan le in jou p!s man
Posted by posts 2 (BULLAND) Friday, May 09, 2008 - 16:54
241. Bloumonster, moet jou nie aan Led watookal steur nie. Nie lekker in sy kop nie. Dit is n pragtige windstil aand met geen vooruitsig van reen nie. Lekker rugby weer. Ek hoop die bulle wen, maar ek is bekommerd dat Fourie weer kaptein is. Sou Wikus verkies het.
Posted by Groot blou seun (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 16:57
242. Gbs stem saam oor die kaptein.......Kom ons sien of FdP kan 'n verskil maak teen die Brummies
Posted by posts 2 (BULLAND) Friday, May 09, 2008 - 17:04
243. Ek dink hy (led) is n sharks suporter en hy is nou n bietjie suur oordat ons gatskop en hulle droogmaak.
Posted by bloumonster (nelspruit) Friday, May 09, 2008 - 17:04
244. P2,is gaan jy daar wees??
Posted by Blou Dino (Witbank) Friday, May 09, 2008 - 17:06
245. As ons nie vanaand wen nie gaan ons sukkel in die curriebeker. Die Brumbies is n baie gemiddelde span hierdie jaar.
Posted by Groot blou seun (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 17:08
246. B monster,nee hy is een van dai wat soek om gebliksem te word,en hard ook!!
Posted by Blou Dino (Witbank) Friday, May 09, 2008 - 17:08
247. Bdino, I s by die huis met JAMESON...............eish
Posted by posts 2 (BULLAND) Friday, May 09, 2008 - 17:10
248. ek glo ons sal goed vaar in die cc maar dit gaan exiting wees met wp wat ook weer gaan contest.

vanaand gaan ons nie wen nie ons gaan GATSKOP!!!!!!
Posted by bloumonster (nelspruit) Friday, May 09, 2008 - 17:11
249. " B monster,nee hy is een van dai wat soek om gebliksem te word,en hard ook!! " lmfga!!!
Posted by bloumonster (nelspruit) Friday, May 09, 2008 - 17:12
250. Stem Blou Dino. n Mens moet hom net ignoreer. Dit help nie jy probeer met hom praat nie. n Groot skroef los.
Posted by Groot blou seun (pretoria) Friday, May 09, 2008 - 17:12
251. P2,ek hoop hy kyk goed na jou,ou Jacks het me n week terug sleg in die sop laat beland.grin.
Posted by Blou Dino (Witbank) Friday, May 09, 2008 - 17:13
252. Bm,stem
Posted by Blou Dino (Witbank) Friday, May 09, 2008 - 17:14
253. Tyd om te waai.HOU BY DIE BLOU!!!
Posted by Blou Dino (Witbank) Friday, May 09, 2008 - 17:15
254. I can't believe all the negative talk about Bakkies Botha.
If you got a job, paying you 4 times more, where would your loyalty lie???
To all the "so called Bulls supporters" giving Bakkies a hard time, screw you.... He has been a dedicated friend to the Bulls and the Springboks, and I wish him and his family only the best. Where ever he decides to play. Playing for the Bulls does not mean we OWN him. So stuff all you fools who are talking shit about him. Bakkies, ek en my famielie is baie lief vir jou en sal jou altyd ondersteun. Go BULLS GO!
oetRin
Posted by Rooinek Blue Bull (George) Friday, May 09, 2008 - 18:14
255. Naand al my Blou Bul en Bulls Vriende....Sterkte vir vanaand se wedstryd!!!!!
Posted by Bergbok (Hier kom die SA Spanne) Friday, May 09, 2008 - 18:24
256. Dankie Bergbok!!

Go Bulls!!!!
Posted by Bulversie (Potchefstroom) Friday, May 09, 2008 - 18:29
257. Bulle for ever!!!
Posted by hammer01 (vereeniging) Friday, May 09, 2008 - 18:49
258. Kom ons hoop dis 'n grootte; sal baie graag wil sien dat die Bulle aanval met die agterlyn
Posted by Joe-ZA Friday, May 09, 2008 - 18:53
259. Kyk, ek neem ou Habana ook nie heeltemal kwalik as hy op 'n ander plek wil gaan rugby speel nie. Die Bulle het die beste vleuel ter wêreld, maar hy word nooit gebruik nie. Al wanneer hy in die spel kom is met gebroke spel, maar van agterlynbewegings wat die bal na hom neem is daar nie veel te sien nie.

Hy moet net nie Haaie toe gaan nie, daar is drieë skaarser as rugbytrofees, en met Steyn op losskakel of senter, gaan hy die bal nog minder sien.

Hy moet maar by die Stompies of Cheetahs gaan probeer, dalk gee hulle die bal vir hom ;-)
Posted by alf (calvinia) Friday, May 09, 2008 - 20:06
260. Ja, die reserwes is op, dan begin ons agteruit gaan ...
Posted by alf (calvinia) Friday, May 09, 2008 - 20:39
261. Bulls is baas
Posted by hammer01 (vereeniging) Friday, May 09, 2008 - 21:01
262. Dankie vir 'n game wat net mooi niks beteken het nie. Die feit dat ons nie eers vier drieë kan druk nie, maak die wedstryd nog verveliger. Gaaaaaappp !
Posted by alf (calvinia) Friday, May 09, 2008 - 21:01
263. Geluk met jul wen Bulls!!!!!!!
Posted by Bergbok (Hier kom die SA Spanne) Friday, May 09, 2008 - 21:17
264. calvinia
Ja gaan slaap maar eerder want jy praat net n klomp stront.

Habana word te veel deur die ander spelers gemerk. Hoe kan hy deur kom met drie to vier ounes op hom elke keer !!!!!!!!
Posted by Bl@de Runner (Krugersdorp) Friday, May 09, 2008 - 21:18
265. Dankie Bergbok
Posted by Bl@de Runner (Krugersdorp) Friday, May 09, 2008 - 21:22