Jantjies to face Valke

Jantjies to face Valke

articles.comments (8)

The Vodacom Bulls are without Arno Botha, Mornè Mellett and David Bulbring while preparing for their first Vodacom Super Rugby pre-season match against the DHL Stormers next weekend, but the Blue Bulls Vodacom Cup coach, Nollis Marais, had fewer problems when he named his team to play Valke on Friday.

 

Botha (back), Bulbring (shoulder) and Mellett (back) sat out of training as their workload are managed, whilst Marais will be without Marvin Orie for the next month as the lock is in a final recovery stage from his knee injury sustained last season.

 

Marais named a number of stalwarts from last year's Vodacom Cup campaign, with Tony Jantjies again looking the likely pivot.

Schalk van Heerden, who played for UP-Tuks in last year's Varsity Cup campaign, has been picked at lock.

 

An interesting selection is that of Marquite September on the bench. The flyer was still at school at Garsfontein High School last year, but can stake an early claim against Valke.

 

The Vodacom Blue Bulls team is: Damian van Wyk, Keegan Gordon, Daniel Kriel, Leighton van Wyk, Marcus Kleinbooi, Tony Jantjies, Lohan Jacobs, Clyde Davids, Christiaan de Bruyn, Heinrich Viljoen, Schalk van Heerden, Irne Herbst, Wilco Louw, Corniel Els, Pierre Schoeman. Replacements: Jan Enslin, Neethling Fouche, Piet-Louw, Strauss, Nqobisiwe Mxoli, Jean Droste, Corne Cooper, Rudi van Rooyen, JP Smith, Lood de Jager, Marquite September.

 

Kick-off: 15:00, Barnard Stadium, Kempton Park

Referee: Pro Legoete

Pin It

Jan 22, 2014
Tony Jantjies, Nollis Marais

(8) Jantjies to face Valke

 1. gravatar Marisa says:
  Waar is Rohan? Wat 'n speler is keegan Gordon nie! Die bulle moet vashou an hom en die kriel boeties.
 2. Daar moet volgens die nuwe regulasies sewe spelers van kleur in die Vodacom span wees Marisa.
 3. gravatar Bl@de Runner says:
  Die administrateurs sal baie mooi moet dink oor die kwota storie. Dit gaan Rugby meer skade as goed doen. Hulle moet eerder die Ministers van Sport en Onderwys vra om die "nie blanke" skole se Hoofde te ondersoek wat nie Rugby by hulle skole laat speel nie.
 4. ralph says:
  any game that will be played in Polokwane
 5. gravatar nico says:
  Sien JL Potgieter het geteken vir 2 Jaar
 6. gravatar Bullebakkies says:
  Ek wens die regering wil die energie en moeite wat hul spandeer daaraan om kwotas af te forseer aan ons krieket en rugby spanne eerder gebruik om Bafana Bafana reg te ruk. Kyk Bafana is pateties! Ek het gelees daar bestaan nie nasionale jeug en ontwikkeling spanne is sokker nie!

  Ek dink JLP kan wel waarde toevoeg, hy was net nog nooit bekend as n betroubare stelskopper nie. Weet nie of dit die laaste seisoen of 2 wat hy oorsee was verbeter het nie?
 7. gravatar blou.sakkie says:
  JL Potgieter kan tydelik n oplossing wees. Stem saam met Bullebakkies. Sy stelskop slaagsyfer is baie verdag. Wat het nou geword van die roumer oor Derick Hougaard? Het hy dalk besluit om nie te speel nou dat hulle n tweeling het nie? Miskien het mammie gevra hy moet met pajamadril help.
 8. gravatar blou.sakkie says:
  Ai tog, hier gaan ons alweer. Die keer is dit die Sharks wat die Superrugby gaan wen en nie die Stormers nie. Jake White is vol moed dat die Sharks dit gaan wen die jaar. Ja hy is n goeie afrigter en hy het goed gedoen by die Brumbies. Hy was egter nie alleen nie. Stephen Larkham het ook baie gehelp. Lyk my Alister Coetzee het agter gekom dat jy op die veld praat en nie in die Perskonferensies nie. Ek dink die Cheetahs gaan ons verras die jaar. Hulle het verlede jaar die gewoonte aangeleer om te begin wen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *