Marais kies dieselfde span vir Vodacom Cup kwarteind

Marais kies dieselfde span vir Vodacom Cup kwarteind

articles.comments (1)

Die Vodacom Blou Bulle-afrigter, Nollis Marais, het dieselfde beginspan as verlede naweek gekies om Saterdag in die Vodacombeker-kwarteindstryd teen die Toyota Vrystaat in Bloemfontein te speel. Die Blou Bulle het toe Limpopo Blou Bulle met 114-0 geklop en Marais het slegs een skuif op sy bank gemaak vir die span wat Vrystaat toe reis. Tony Jantjies is weer fiks en vervang Joshua Stander as plaasvervanger-losskakel.

Die span is: Clayton Blommetjies, Sampie Mastriet, Waylon Murray, Burger Odendaal, Jesse Kriel, Tian Schoeman, Lohan Jacobs, Clyde Davids, Reniel Hugo, Wiaan Liebenberg, David Bulbring (k), Schalk van Heerden, Hencus van Wyk, Sidney Tobias, Juan Schoeman. Plaasvervangers: Arno van Wyk, Basil Short, Marvin Orie, Roelof Smit, Kefentse Mahlo, Tony Jantjies, Ryan Nell.

 

Same again for Vodacom Blue Bulls


Vodacom Blue Bulls coach Nollis Marais named an unchanged starting team for Saturday's Vodacom Cup quarterfinals match against the Free State Cheetahs in Bloemfontein.
A fit-again Tony Jantjies has been included on the bench in place of Joshua Stander, but the rest of the 23 who overpowered Assupol Limpopo Blue Bulls 114-0 last week, will travel to the Free State capital.
The team is: Clayton Blommetjies, Sampie Mastriet, Waylon Murray, Burger Odendaal, Jesse Kriel, Tian Schoeman, Lohan Jacobs, Clyde Davids, Reniel Hugo, Wiaan Liebenberg, David Bulbring (c), Schalk van Heerden, Hencus van Wyk, Sidney Tobias, Juan Schoeman. Replacements: Arno van Wyk, Basil Short, Marvin Orie, Roelof Smit, Kefentse Mahlo, Tony Jantjies, Ryan Nell.

Pin It

Apr 30, 2014
Nollis Marais

(1) Marais kies dieselfde span vir Vodacom Cup kwarteind

  1. gravatar blue bug says:
    Kefentse Mahlo to bring some x factor into the game in the 2nd half on scrumhalf... great squad all round, very youthful!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *