Blou Bulle Vrouespan pak Oostelike Provinsie

Blou Bulle Vrouespan pak Oostelike Provinsie

articles.comments (2)

Die Blou Bulle vrouespan speel Saterdag op Loftus Versfeld in die SARU Interprovinsiale vroue-reeks teen die Oostelike Provinsie. Die Blou Bulle het hul toernooi met ‘n 35-7 sege oor die span van KZN afgeskop.

Die Blou Bulle se Shona-Leah Weston, wat in die nasionale oefengroep is, is beskikbaar vir die wedstryd en speel vir die tuisspan.

Die span is: Veronica Malantswane, Duduzile Mahlangu, Shona-Leah Weston, Desire Du Plessis, Judith Chauke, Cindy Cant, Yolanda Meiring, Ntsako Tshauke, Mulalo Manyama, Lizanne Jacobs, Janine Botha, Jane Mothumi, Sarah Mahlangu, Yolandi Marais, Linda Moremi. Replacements: Simone Vosloo, Annilie Pretorius, Lizann Bell, Celeste Niehaus, Melanie De Bruyn, Megan Comley, Mahlatse Nkhumishe.

Afskop: 16h50

Pin It

May 06, 2014
Shona-Leah Weston

(2) Blou Bulle Vrouespan pak Oostelike Provinsie

  1. Oom Barend says:
    Go girls go...
  2. Christelle says:
    Go Bulls Girls Go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *