Polisie, UP-Tuks voor in Carlton

Polisie, UP-Tuks voor in Carlton

articles.comments (4)

Die spanne van Polisie en UP Tuks is voor in die Carlton-liga, met Oostelikes en Centurion wat in hul nekke blaas.

Hier is die uitslae en puntemakers, soos verskaf deur Johanna de Vos, in samewerking met die onderskeie klubs.

Week 3: 23 Mei 2014

TUT 28 (10). Puntemakers nie beskikbaar nie.
Naka Bulle 24 (12). Drieë: Leandré Ebersohn, Philip Mulder, Conrad Potgieter, Andrew Niemand. Doelskoppe: Philip Mulder (2).
Tweedes: TUT 25, Naka Bulle 17.
Derdes: Naka Bulle 52, TUT 3.
o.21: TUT 40, Naka Bulle 0 (TUT wen by verstek).
o.19: TUT 24, Naka Bulle 15.

Naka Bulle-span: Duane Adams, Leon Nel, Fritz Nel, Andrew Niemand, Leandré Ebersohn, Johan Joubert, Phillip van Rooyen, Andy Terblanché, Marcell Olivier, Arno Taylor, Johan Grobler, Conrad Potgieter, P Makhuwe, Darryl Bowels, Pieter Killian. Plaasvervangers: Ruan Brink, Simon du Plooy, AF Campbell, Arnold Kleyn, Divan Viljoen, Philip Mulder, Deon Minnaar.
TUT-span: Leroy Africa, Ralphton Minnaar, EL Olivier, Koos Kotze, Fanie Raseroka, Dries Truter (k), Nico Smuts, BP Nordeje, Pieter Mathews, Armand Marshall, Claude Johannes, Ewald Mare, Coert van Gerwe, Hamish Herd, Ricardo Burger. Plaasvervangers: Adriaan Joubert, Dawie Pieterse, Diedrichdt Smit, Let Sambo, Deon-Michael Joubert, Paul Walters, Sheldon van den Bergh.


Polisie 26 (7). Drieë: Ian van Deventer, Ruan van Loo, Pieter Strydom, Nico Luus. Doelskoppe: Dillon Laubscher (3).
Centurion 26 (13). Drieë: Christiaan Burger, Bertus Coetzee. Doelskoppe: Steven Moir (2). Strafskoppe: Steven Moir 4.
Tweedes: Polisie 24, Centurion 20.
Derdes: Polisie 20, Centurion 17.
o.21: Centurion 23, Polisie 22.
o.19: Polisie 45, Centurion 6.

Polisie-span: Divan Prinsloo, Ruan van Loo, Heinrich Rademeyer, Pieter Strydom, Ivan Venter, Dillon Laubscher, Hendrik van der Nest, Louis van Biljon, Gerhard du Preez, Ian van Deventer, Nico Luus (k), Gerald Kruger, Rayno Wasserman, Sydney Raaths, Rickus de Beer. Plaasvervangers: Enzo Venter, Boris van Jaarsveld, Wessel van Zweel, Sibongile Njomba, Pieter Botha, Corné La Grange, Mich Pienaar.
Centurion-span: G Smith, Quentin Horn, Wilmar Keyter, Christiaan Burger, Curtley Brinkhuis, Steven Moir, Jacques Olivier, Tristan Slabbert, Erasmus Jooste (k), Bertus Coetzee, Rohann Stroh, Buhle Madulini, Zac Oosthuizen, Sylvester Booysen, Paul Jacobs. Plaasvervangers: Christiaan de Klerk, Nico van den Heever, Stefan Nel, Armandt Pryor, Jacques de Villiers, Evert Louw, Monde Kinana.

Tuks 40 (19). Drieë: Enver Brandt (2), Dirk Dippenaar (2), Dennis Visser, Reniel Hugo. Doelskoppe: Marcel Steyn Stoltz (4), Antonie Beswick.
Oostelike Eagles 12 (6): Strafskoppe: Morné van den Berg (3), Jaco Fourie.
Tweedes: Tuks-Fezelas 59, Oostelike Eagles 0.
Derdes: Tuks-Pumas 88, Oostelike Eagles 3.
o.21: Tuks-Jongspan 108, Oostelike Eagles 0.
o.19: Tuks 76, Oostelike Eagles 0.

Tuks-span: Riaan Britz, Enver Brandt, Dirk Dippenaar, Francois Tredoux, Andries Kruger, Marcel Steyn Stoltz, Emile Temperman, Jono Janse van Rensburg, Pieter Griesel, Wiaan Liebenberg, Reniel Hugo, Dennis Visser, Basil Short, Sidney Tobias, Juan Schoeman. Plaasvervangers: Dwight Pansegrouw, Wesley Cloete, Pieter Janse van Vuren, Willie Engelbrecht, Heinrich Stander, Antonie Beswick, Theuns Kruger.
Oostelike Eagles: Roland Syphus, Jason Williams, Vian Riekert, Jaco Fourie, Niel Meyer, Morné van den Berg, Zandré de Bruin, Riekert Hattingh, Tinus van Wyk, Reinardt Heydenrych, Imille Keyser, Jacques Venter, Gerhard Engelbrecht, Henri Bantjes, Marco van Deventer. Plaasvervangers: Stephan Hartman, Brandon Rams, Francois Fourie, Eugene Beukes, Ngoako Ralepelle, Darron Liebenberg, Leroy Bitterhout.

Harlequins het loslootjie gehad.

Voorste driedrukkers na Week 3
5 Enver Brandt (Tuks)
3 Heinrich Rademeyer (Polisie)
3 Ian van Deventer (Polisie)

Voorste puntemakers na Week 3
Morné van den Berg (Oostelike Eagles) 45 (1 drie, 8 doelskoppe, 8 strafskoppe)
Dillon Laubscher (Polisie) 38 (10 doelskoppe, 6 strafskoppe)

Bepalings vir Week 4 Saterdag 31 Mei 16h00.
Tuis-spanne eerste. Onderhewig aan verandering.
Centurion tn TUT
Oostelike Eagles tn Harlequins
Tuks tn Polisie
Naka Bulle het loslootjie.

 

WEEK 2: 17 Mei 2014

Naka Bulle 33 (7). Drieë: Phillip van Rooyen, Andrew Niemand, Arno Taylor, Fritz Nel, Philip Mulder. Doelskoppe: Leon Nel (3), Fritz Nel.
Harlequins 13 (8). Drieë: Geandré van Schalkwyk, Werner Voigt. Strafskop: Jacques Els.
Tweedes: Naka Bulle 31, Harlequins 17.
Derdes: Naka Bulle 38, Harlequins 24.
o.21: Harlequins 102, Naka Bulle 7.
o.19: Naka Bulle 66, Harlequins 3.

Naka Bulle-span: Duane Adams, Leon Nel, Fritz Nel, Andrew Niemand, Leandré Ebersohn, Johan Joubert, Phillip van Rooyen, Andy Terblanché, Marcell Olivier, Arno Taylor, Johan Grobler, Conrad Potgieter, P Makhuwe, Darryl Bowels, Pieter Kilian. Plaasvervangers: Ruan Brink, Jacques Rowe, AF Campbell, Robert Jones, Divan Viljoen, Philip Mulder, Arnold Kleyn.
Harlequins-span: Denzil Cremon, Chester Martin, Gaybrin Smith, Jacques Els, Graig van Rooi, Matt Currie, Kyle Hayward, Koos van Zyl, Ivan Piri, JG Marais (k), Geandré van Shalkwyk, Hermann Dannhauser, Pierre du Toit, Stanley Peacock, Werner Voigt. Plaasvervangers: JY Snyders, Jiehann Venter, Cobus Janse van Rensburg, Stefan Page, Devan Lee, Danie Opperman, CJ de Villiers.


Polisie 29 (13). Drieë: Heinrich Rademeyer (2). Doelskoppe: Dillon Laubscher (2). Strafskoppe: Dillon Laubscher (5).
TUT 13 (3). Drie: Koos Kotze. Doelskop: Dries Truter. Strafskoppe: Dries Truter (2).
Tweedes: Polisie 16, TUT 15.
Derdes: Polisie 38, TUT 13.
o.21: TUT 53, Polisie 10.
o.19: TUT 20, Polisie 19.

Polisie-span: Ivan Prinsloo, Corné La Grange, Heinrich Rademeyer, Pieter Strydom, Ivan Venter, Dillon Laubscher, Hendrik van der Nest, Louis van Biljon, Gerhard du Preez, Ian van Deventer, Nico Luus, Gerald Kruger, Rayno Wasserman, Sydney Raaths, Boris van Jaarsveld. Plaasvervangers: Enzo Venter, Rickus de Beer, Jerry Sefoko, Sibongile Njomba, Pieter Botha, Ruan van Loo, Mich Pienaar.
TUT-span: Leroy Africa, Ralphton Minnaar, EL Olivier, Koos Kotze, Fanie Rasoroka, Dries Truter (k), Nico Smuts, BP Nordeje, Pieter Mathews, Claude Johannes, Werner Serfontein, Ewald Mare, Coert van Gerwe, Hamish Herd, Ricardo Burger. Plaasvervangers: Adriaan Joubert, Dawie Pieterse, Diedrichdt Smit, Armand Marshall, Deon-Michael Joubert, Paul Walters, Ruan Pienaar.
Man van die wedstryd: Ian van Deventer.

Oostelike Eagles 33 (18). Drieë: Roland Syphus, Reinardt Heydenrych, Justin Forwood, Morné van den Berg. Doelskoppe: Morné van den Berg (2). Strafskoppe: Morné van den Berg (3).
Centurion 25 (22). Drieë: Sylvester Booysen, Bertus Coetzee, Erasmus Jooste. Doelskoppe: Steven Moir (2). Strafskoppe: Steven Moir (2).
Tweedes: Oostelikes 34, Centurion 9.
Dedes: Centurion 78, Oostelikes 5.
o.21: Centurion 40, Oostelikes 12
o.19: Centurion 46, Oostelikes 0.

Oostelike Eagles-span: Leroy Bitterhout, Roland Syphus, Vian Riekert, Jaco Fourie, Niel Meyer, Morné van den Berg, Zandré de Bruin, Tinus van Wyk (k), Eugene Beukes, Reinardt Heydenrych, Imille Keyser, Jacques Venter, Gerhard Engelbrecht, Henri Bantjes, Marco van Deventer. Plaasvervangers: Brandon Rams, Justin Forwood, Francois Fourie, Riekert Hattingh, Daron Liebenberg, Keagon Gordon, Jason Williams.
Centurion-span: Adriaan Pretorius, Wilmar Keyter, Gerhard van der Merwe, Christiaan Burger, Curtley Brinkhuis, Steven Moir, Jacques Olivier, Erasmus Jooste (k), Armandt Pryor, Bertus Coetzee, Rohann Stroh, Buhle Madulini, Zac Oosthuizen, Sylvester Booysen, Paul Jacobs. Plaasvervangers: Christiaan de Klerk, Nico van den Heever, Stefan Nel, Tristan Slabbert, Jacques de Villiers, Quentin Horn, Donnovan Marais.

Pin It

May 27, 2014

(4) Polisie, UP-Tuks voor in Carlton

 1. gravatar kabous 23 says:
  Ek kyk so na die log. As ons na die huidige punte kyk, en aanneem die span wat voor is op die huidige log wen die volgende wedstryd, dan behoort die puntestand soos volg te eindig. Sharks (56), Warathas (55), Crusaders (53), WF (48), Bulls (45), huricanes (44), Brumbies (43), Highlanders (40), en Chiefs (39).

  Dit beteken Die bulle gaan kwalifiseer vir uitspeel rontes. Die uitspeel sal wees teen die WF (in Australia) As ons wen, gaan ons semmies teen die Shars (durban) en finaal weer in Australasia speel.

  Bulle moet net hul laaste 3 wedstryde wen, en die res sal vir hulself sorg. Na ons swak begin van die seisoen sou ek nooit kon dink ons gaan i n die posisie wees nie. Ek moet vir Frans en sy span komplimente gee vir die vordering in die span. Ek hoop hulle kan dit nog 'n stappie verder vat.
 2. gravatar FRANNABUL says:
  kabous 23 , ek is bietjie meer optimisties as jy. Ek dink die log gaan so lyk:

  1. Tahs 55
  2. Sharks 54 (hulle gaan 1 van hulle 2 games verloor teen Stormers)
  3. Saders 54
  4. Bulls 47 (ons met 5 punte vat teen Lions en Rebels)
  5. Landers 45
  6. Force/Canes 45
 3. gravatar Bl@de Runner says:
  The Vodacom Bulls team to face the Lions at Ellis Park on Saturday is:
  15 Jurgen Visser
  14 Akona Ndungane
  13 JJ Engelbrecht
  12 Jan Serfontein
  11 Bjorn Basson
  10 Jacques-Louis Potgieter
  9 Francois Hougaard
  8 Jacques Engelbrecht
  7 Jacques du Plessis
  6 Jono Ross
  5 Grant Hattingh
  4 Flip vd Merwe ©
  3 Marcel vd Merwe
  2 Callie Visagie
  1 Dean Greyling
  16 Bongi Mbonambi
  17 Werner Kruger
  18 Paul Willemse
  19 Wimpie vd Walt
  20 Piet van Zyl
  21 Louis Fouché
  22 William-Small Smith
  23 Morné Mellet
 4. gravatar Honibal says:
  Carlton log?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *