Vodacom Bulls to play Namibia in friendly

articles.comments (3)

The Vodacom Bulls will play Namibia in a friendly match in Windhoek on Saturday 21 June, the Blue Bulls Rugby Union has confirmed.

The match will form part of the Vodacom Bulls’ preparations before the Vodacom Super Rugby tournament resumes in July and will also aid the Namibians ahead of their upcoming African qualifying matches for the Rugby World Cup next year.

According to the High Performance Manager of the Blue Bulls Company, Xander Janse van Rensburg, the Vodacom Bulls will travel to Windhoek with their strongest possible team and see the match as very important.

“We will have some players on national duty for both the Springboks and Junior Springboks and thus not available for selection, which will give us a chance to blood somenew generation players, but we see this as an excellent opportunity for the team to get some match fitness in ahead of the re-start of Super Rugby. We are playing in our away kit (green) and will treat this match with the same intensity as any match in the Vodacom Super Rugby competition. We are very appreciative of the opportunity to play and would like to thank the Namibian Rugby Union for inviting us.”

The Vodacom Bulls will travel to Windhoek on June 18.

Janse van Rensburg also confirmed that a Vodacom Blue Bulls team will travel to Port Elizabeth to play the EP Kings on June 20. The team will consist of Under-21 players and those getting ready for the upcoming Absa Currie Cup competition.

Pin It

May 30, 2014

(3) Vodacom Bulls to play Namibia in friendly

 1. gravatar R says:
  EK WIL SO GRAAG DIE VLG VRAAG AAN LUDEKE STEL. WAT DE HEL GAAN IN SY KOP AAN OM N MANNETJIE SOOS JESSIE KRIEL NIE IN ONS BEGINSPAN TE GEBRUIK NIE. VISSER SAL NOOIT OP SUPER VLAK PERFORM NIE. J KRIEL IS NIE NET N GROOT AANVALLENDE FULLBACK NIE HY IS OOK N GOEIE SENTER SOOS HY BEWYS HET VIR BABY BOKS. MET HOM EN POLLARD EN SERFIE KAN BULLS N GROOT TOEKOMS BOU EN SMALL SMITH EN VAN RENSBURG AS BACKUPS OP BESERINGS EN NIE NET OP BENCH MAAAR OOK HUL OP BEGINSPAN TE KRY. AL KOM STEGGIE TERUG KOOP N FETCHER SOOS M SCHOEMAN EN FOR HEAVENS SAKE KOOP N KLAS HAKER SOOS STRAUSS. JY KAN MY NIE SE HY SAL SO KANS MISLOOP.

  IMAGINE SPAN SOOS VOLG. 15 KRIEL, 14, JJ,13 SMALL SMITH, 12 SERFIE, 11 BASSON, 10 POLLARD, 9HOUG,8 SPIES, 7 A BOTHA, 6, SCHOEMAN/ STEGGIE, 5 MATFIELD, 4 J DU PLESSIS, 3 M VAN DER MERVE, 2 STRAUSS, 1 GREYLING.

  SUBS AND BACKUPS :FRONT W KRUGER, F VD MERWE, VISAGIE, VLEIS ENGELBREGT, W LIEBENBERG, ROSS, WILLWMSE, D POTGIETER

  BACKS : JL POTGIETER, VAN ZYL, R JV RENSBURG, NDUGANE, J VISSER ENS
 2. gravatar Duane says:
  @R stem helemal saam jou en hou van jou keuses. Dis net ons wat dit sien. Selfs al kan mens nie n haker soos strauss lok nie. Probeer schalk brits of craig burden terug bring SA toe.

  Ons land in die algemeen fokus te veel op ervaring en ouens an te hou speel tot hulle beter word. Ek se jaag Visser, Roos en selfs Visagie weg. Weet nie waar almal aan dit kom hy so goed is nie. Bongi is baie beter.
 3. gravatar JJ says:
  Dit is jammer dat die gesukkel by die Blou Bulle ook op die Web tuiste gevind word. Nie al ons Blou Bul ondersteuners bly in Pretoria maar van ons stel belang in Klub Rugby. Van ons het vir die klubs gespeel of het kinders en vriend wat steeds daar speel

  Die wedstryd uitslae is in die eerste week laas opgestel. Dan kla die unie niemand stel belang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *