Vlok Cilliers to join Western Province Rugby Union

Vlok Cilliers to join Western Province Rugby Union

articles.comments (14)

The Blue Bulls Company (Pty) Ltd has confirmed that Vodacom Bulls and Vodacom Blue Bulls kicking consultant Vlok Cilliers will take up an offer from the Western Province Rugby Union.  He will start at Newlands in July 2014.

Cilliers was utilised as kicking consultant to the Vodacom Bulls as well as the Vodacom Blue Bulls since 2013. The BBC has however, decided to agree to his request and grant him the opportunity to take up the offer from WP.

"We understand Vlok's decision that it is a good time for him to move on in his career and wish him well. This will also afford us the opportunity to stimulate our current environment with some new ideas" Xander Janse van Rensburg, High Performance Manager at the BBC said.

"We will be utilising the services of Louis Koen at the SARU Mobi-Unit and also have former Springbok and Vodacom Bulls Super Rugby winner Derick Hougaard at Loftus as a kicking consultant.”

For more information, please contact Janse van Rensburg

Pin It

Jun 23, 2014

(14) Vlok Cilliers to join Western Province Rugby Union

 1. jaques says:
  It is great news. I hope he will fit in to our kick game. Hope he will enjoy himself in Cape Town.
 2. gravatar Blouland says:
  Ja, lyk my ons kan ook nie kompeteer met die Kaapse euro nie.

 3. gravatar Blouland says:
  En, aangesien daar nie meer iets soos lojaliteit bestaan by beide spelers en die BBRU nie, sal ons ondersteuners ook maar al die lojaliteitspraatjies van die unie en die Bulle kapteins ignoreer.

  Sal maar vir ons honde gaan koop en naweke lekker gaan stap.

  Ons vra net groot asseblief dat al die 'maak Loftus Saterdag vol', en 'staan agter die Bulle die seisoen' en 'bly trots Blou' en 'gee die Bulle horings' lojaliteits advertensies en propaganda van die BBRU ook nou sal ophou, dit is deel van 'n verbygaande era.

  Nou is dit net elkeen vir homself,die unie vir hulself, die spelers vir hulself, die ondersteuners vir hulself, en basta met alle tradisie, passie en lojaliteit.

  Wonder wie gaan volgende loop, lyk my almal loop behalwe hulle wat juis moet loop ?

 4. gravatar Stapper says:
  Gebrek aan lojaliteit word ook so waargeneem:

  Die bestuur gee net vir hulle self om
  dank die afrigter af
  Xander weet nie wat hy doen nie
  spelers is nie op super vlak nie

  So kan mens aangaan. Lojaliteit kom van alle partye af. Ek kan wel verstaan dat elke man het sy prys, en lojaliteit is uiteindlik ondergeskik daaraan. En jou prys kan ook die prys van 'n hond wees. Pryse is ook onderhandelbaar.

  Wat rugby aanbetref gaan dit vir myself eerstens oor die liefde/passie vir die spel. Liefde/passie is vir my nie onderhandelbaar nie.
 5. gravatar bloukaap says:
  Behalwe vir geld, is dinge gelukkig in die Bulls kamp?
 6. gravatar nitronic says:
  Stem Blouland

  Almal kan sien BBRU is besig om vining pateties te raak behalwe daai wat dit moet raak sien.

  Wat n joke
 7. gravatar deon says:
  More news , in a coup Westen Province managed to clean out the Bulls leadership

  Barend v Graan , Frans and Xander will join WP next year- O ja and Pine got a Job at Bull-dogs as waterboy.
 8. gravatar Andre says:
  Wat gaan aan by die bloubulle, almal waai. Ek is nogsteeds bitter oor Willemse wat waai. Hy is beter op 21 as wat Bakkies was en is slimmer ook.
  Nou gaan hy vir Frankryk speel in die volgende world cup, soos daai CJ oukie wat vir Ierland gaan speel, al het hulle bokkies 0/20 gespeel.
  Maar ons klou vas aan ouens soos Ross, Hatting, Louis Fouche en Ulrich Beyers want niemand wil hulle seker koop nie.
  Ek vermoed ons gaan ons laaste 3 games in super rugby verloor. Flip is uit en DuPlessis se kakkebeen is uit. Aggenee deksels man.
 9. gravatar Rian Malan says:
  Weet Xander van rensburg wat hy doen,is hy bekwaam daarvoor,van dat hy daar is ,is daar net chaos.Hoe dik bult sy sak as ek mag vra.Ek som hom op as n idioot,maak julle reg vir n lang bekerlose jare.Ons het die WP gespot oor 11 maer jare ons is nie baie ver nie----kry ouens in ons bestuur wat iets weet wat rugby is.Ons gaan lelik op ons moer kry volgende saterdag op Nuweland
 10. gravatar Bulperd says:
  Ja wat kan ons se? As jy n trend grafiek moet opstel van die Bulle se performance the laaste 3 jaar, die hoeveelheid speler wat loop is dit net n afwaardse resultate. Die vraag is waar of wanneer gaan dit stop en wie gaan dit stop voor die Bulls brand naam n bepotting gaan raak en geen sponser meer aan ons wil raak nie
 11. Kiboko says:
  Die Yen, Euro of wat ookal raak 'n gemaklike verskoning om uit te pluk om probleme te verdoesel. Dis 'n globale wêreld en as jy wil kompeteer, moet jy inisiatief aan die dag lê om voor te bly. As jy jou eie verskonings begin glo, aanvaar jy gemiddeldheid. Waar sou SAB, Naspers ens. gewees het as hulle so ge-naval gaze het? Om mee te begin, geen ander SA unie bloei soos die Bulle nie. En nee, dis nie 'n veertjie in die hoed vir die Bulle se ontwikkelingsprogram nie. Dis swak besigheid.
 12. gravatar Wes says:
  Net 'n vaarwel groet aan BLOULAND. Sal jou geklaag en negatiewe houding nie juis mis nie. Alle voorspoed by jou volgende Unie. Hoop hulle het genoeg geld om in euro's te kan betaal en te koop wie hulle wil. Probeer die Stormers.
 13. gravatar Rian Malan says:
  WES,as jy van verloor hou good luck vir jou.Wat Blouland se is baie waar.Aangesien jy nou n kenner is se jy vir ons wat gaan by die Bulle aan,die eens magtige Unie is besig om te sink oor wanbestuur.Word wakker ou seun ,kom ons kyk hoeveel mense daag op by die Rebels game en ons CC games dan praat ons weer.Ons gaan n uittog soos min sien.En WES ons as Bulle is bekommerd oor wat aangaan en dit is outjies soos jy wat nie worry oor hoe die Bulle vaar nie.Laat weet as jy wakker geskrik het
 14. gravatar sakkie6yster says:
  Ek het 'n voorstel, kom ons maak wyle Xander ons hoof kommendant en verander ons naam van die Bulle na die Voortrekkers; siende dat ons elke jaar kan staat maak op 'n groot trek... Xander moet die wêreld se voorste talent bestuurder wees ooit en is dit moeilik om te verstaan dat hy nog nie self 'n tassie Euros of Yen aangebied is nie...

  Ek glo vas ons moet net volhard met ons huidige strategie om die rugby wêreld se voorste talent kweek-fabriek te bly. Ons is beslis nommer 1 wat talent kweek en dan talent verloor aanbetref? Nog 'n eerste by die Bulle...

  Dit maak tog absoluut geenens sin om geld te belê in jou eie wêreldklas talent nie. Hoekom geld bestee in jou waardevolste bates? Hoekom sal jy nou eintlik jou beste spelers wou hou? Nee sjoe, ons kon nie vir Paul meer betaal nie, want dis darem die meeste wat ek nog gesien het 'n speler word aangebied (seker meer geld as wat hy kry). So, skies ou Paultjie, gaan jou mis tjomma! Skies man, maar nee sjoe, dis darem maar te veel sjeldt vir ons ou klein Blou Bul companietjiekie.

  Nee gaats ou Xandertjie, jy is maar ietwat van 'n sukkelaar ne? Dieselfde ou verskonings week in en uit en almal moet maar sluk daaraan... Lekker, njum njum strooi stories...nog nog...en ongelukkig gaan ons Bulle span ook sukkel tot en met die dag wat jy uiteindelik die trek pas kry. Tot wanneer is jou kontrak?

  Een ding is virseker, ons het al baie goeie talent verloor by die Bulle, maar die dag wat ons vir Ian Schwartz verloor het en Xandertjie kom oorneem het, het dinge maar lelik skeef begin draak...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *