Vodacom Blue Bulls fitness report – brought to you by Medihelp

Vodacom Blue Bulls fitness report – brought to you by Medihelp

articles.comments (2)

Callie Visagie and Marcel van der Merwe will both miss training this week as the Vodacom Blue Bulls prepare for their opening match in the 2014 Absa Currie Cup competition against the Golden Lions in Johannesburg on August 9th.
Van der Merwe has a foot injury, while Visagie has a back strain. Roelof Smit (flanker) has responded well to treatment for a quad strain and will be able to train on Thursday, Vodacom Blue Bulls team doctor Org Strauss confirmed.
Bjorn Basson (ankle, three weeks) and Jacques du Plessis (jaw, three weeks) is also recovering well.


The long-term injury list at the Vodacom Blue Bulls is:


Tiaan Schoeman (ankle, 5 weeks)
Pierre Spies (bicep, 4 months)
Arno Botha (knee, 4 months)
Frik Kirsten (neck, 4 months)
Jaco Visagie (knee, 3 months)
Flip van der Merwe (knee, 5 months).

Pin It

Jul 29, 2014

(2) Vodacom Blue Bulls fitness report – brought to you by Medihelp

  1. gravatar Lionel says:
    Die signings is goed, maar gesien uit die oogpunt van transformasie, en die kleur skakering, sou ek baie graag wou he dat die Bulle n speler soos Siya Kolisi van die Stormers moet nader trek. Hy behoort die span op meriete te maak, en nie net as n regstellende keuse nie. Hou dit Blou!!!
  2. Dagse Bloues!!!! Ek sien uit na die aankomende Currie beker stryd , met sy nuwe formaat en al. Kan ons n meer akkurate weergawe van die langtermyn beserings lys kry asb, of is dit die korrekte lys. Beteken dit dan dat die spelers op die kurke lys glad nie aan hierdie jaar se Currie beker stryd gaan deelneem nie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *