Vodacom Blue Bulls junior teams named

Vodacom Blue Bulls junior teams named

articles.comments (4)

Vodacom Blue Bulls Under-21 coach Nollis Marais recalled a fit-again Rohan Janse van Rensburg to the starting line-up for his team's Absa Under-21 Provincial Championship clash against the Xerox Golden Lions at Ellis Park on Saturday.

The Blue Bulls will be looking to stay undefeated in this year's competition.

Kick-off is at 14h45.

The team is: Jacques Rossouw, Marquit September, Rohan Janse van Rensburg, Dan Kriel, Jade Stighling, Kobus Marais, JP Smith, Ruan Steenkamp, Jannes Kirsten, Roelof Smit, Marvin Orie, Dennis Visser, Neethling Fouche, Arno van Wyk, Mox Mxoli. Replacements: Jan Enslin, Pierre Schoeman, Jean Droste, Christiaan de Bruin, Carlo Engelbrecht, Joshua Stander, Leighton van Wyk.

 •Former Noordkaap High School star Dimitrio Tieties will start at fullback for the Vodacom Blue Bulls Under-19 side side that face the Xerox Golden Lions at Ellis Park on Saturday. Kick-off for this Absa Under-19 Provincial Championship match is at 12h45.

The defending Vodacom Blue Bulls champions suffered a shock defeat at home last week, losing to Toyota Free State and will be keen to regroup and recover.

The team is: Dimitrio Tieties, Jinx Molapo, Peet Schoeman, Simon Bolze, Duhan van der Merwe, Dewald Human, Ivan van Zyl, Hanro Liebenberg, Allison Calvonn, Martin Groenewald, Burger van Niekerk, Jason Jenkins, Johan van Wyk, Francois Steyn, Xander van Wyk. Replacements: Vuyo Khathide, Njabula Gumede, Stefaan Grundelingh, Denzil Hill, Theo Maree, Attie Louw, Jurie Linde.

Pin It

Aug 07, 2014
Juniors lions

(4) Vodacom Blue Bulls junior teams named

 1. gravatar kznbul says:
  Sterkte aan die juniors. Ek hoop ook dat rohan binne kort vir die senior span sal speel en dat ons nie sy talent sal op neek soos wat ons mwt wss doen nie HOU BY DIE BLOU
 2. gravatar Darren says:
  Kefentse Mahlo will be a great lose to the u21 side. He has been their best player in the last 3 games they've played
 3. gravatar Piet says:
  Ja @Darren ek stem saam. Hulle gaan Kefentse Mahlo mis, hy is uit vir 5/6 weke..
  Die bulletjies sal deur kom!
 4. gravatar Paarlbul says:
  Stem 100% met jou Kznbul. Rohan is volgens my 'n uitstekende senter, veral binne. Hy is groot en sterk, met het 'n groot klomp finesse. Hy is net so goed soos Jan Serfontein!

  Ek sien Rudy Paige is die reserwe #9 vir die senior span, terwyl JP Smith in die o/21 span 'n baie beter opsie is. Hy is groot en sterk, lang pass en bowenal vir die Bulle het hy 'n baie goeie skopvoet (met beide voete).
  As 'n ou goed genoeg is, dan is jy oud genoeg - beide Rohan en JP se geval - ek bedoel Jan en Handre is by die Springbokke! Maar hulle moet seker by Frans Ludecke verby kom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *