Matfield out for three weeks

Matfield out for three weeks

articles.comments (11)

Matfield out for three weeks

The Vodacom Bulls medical staff on Tuesday confirmed that lock Victor Matfield will undergo surgery on his injured knee and will be out of action for three to four weeks.

According to Vodacom Bulls doctor Org Strauss, Matfield is going into surgery tomorrow (Wednesday) for an arthroscopy on the knee to fix up damaged cartilage.

Matfield could have played the season without undergoing the procedure, but the decision was made as a precautionary measure building towards the World Cup.

"The idea is to get it done now to avoid problems going forward – especially with the World Cup getting closer as well," Strauss said.

Pin It

Apr 07, 2015

(11) Matfield out for three weeks

 1. gravatar Franscois says:
  Ek kan net een ding nie verstaan hoekom ons goeie spelers veloor en die kak hou ons sit met greyling en mellet by ons en het al hoeveel talent verloor kyk net spelers soos cooke en stander dan nie eers te praat van sadie en venter wow ek sou wat gee vir venter en jan op senter niks teen odendaal maar was beginners luck teen saders!!
 2. gravatar Paarlbul says:
  Dit is 'n sad storie dat Victor op hierdie stadium nog steeds on ontbeerlik is vir die Bulle, daar moes al lankal mos iemand in sy plek grootgemaak geword het. Miskien nou die tyd om Nicolaas J van Rensburg begin te regkry. Ek glo hy het dit om Victor op te volg as lynstaan baas, maar ek sien FL wil hom ook op die flank in donder?

  Net nie Grant Hattingh nie - my mening van hom is die dag toe die Bulle hom teken het hulle afstand gedoen van wat 'n Bul slot moet wees. Hattingh is nie 'n ou vir die harde kontak nie en masjien kamer werk nie. Die onderskep drie van ander dag is miskien ook sommer 'n goeie voorbeeld.

  Die Tuks Young Guns het sommer ook 2 lekker slotte - talent maar hulle moet "opgelei" word en infaseer word.

 3. Paarlbul, ek stem saam met jou, maar wat jy sê is nie net van toepassing op Vic se plaasvervanger nie, maar ook vir steggies en Pollard. Ons sit met Roelof Smit en Tiaan Schoeman, maar hulle kry geen speelkans.

  Die is seker een van die grootste kritiek teen FL- hy verseg bloot om belowende outjies kans te gee en speel sy blue eyed boys in die grond in. Ek dink hy is te bang om te waag.

  Ek hou ook van Nicolaas en dan is daar JG Snyman wat ook beindruk die bietjie wat ek van hom gesien het. Ek wil egter van jou verskil oor Hatting- Ek dink op die oomblik is hy die beste wat ons het. Hy het immers 'n baie hoë work rate, alhoewel hy soms stupid foute maak soos daai drie teen Hurricanes.

  Ek hoop regtig Paul Willemse kom terug so gou as moontlik. Ons het hier 'n groot yster verloor.
 4. gravatar Wessie says:
  Die rioolpyp komando kan gerus 'n ander span gaan bevloek, ek meen ondersteun. Ek dink dat ware Bul ondersteuners ten minste beskaaf moet wees'
 5. gravatar bluebull says:
  I agree on Van rensburg..Physical workhorse. I am very disappointed that Ludeke just decided to overlook him in favour of JDPlessis who will be heading overseas. In fact, van Rensburg doesnt even play for the Vodacom on field team. Coaches clash?

  Paarlbul, I also differ with you on Hattingh. The more he plays the better he will get. He had a very good game on Saturday. His work rate is good.

  But Bulls management decided to not go that route this year, although Ludeke preaches a different sermon in the media. ...And now we sit with an injured Matfield. He will not get back soon. By the time he recovers we will be overseas and I think Heyneke will put his stick in the wheel before he will play on tour.

 6. gravatar kabous 23 says:
  bulle het defnitief voorberei vir Vic se aftrede. Juandre Kruger was briljant, so ook Paul Willemse, Wilhelm en nou JP. Niks fout met die beplanning nie, ons kon hul net nie behou nie. Bulle beplan vir die bestes, maar dit beteken ook hul moet internationaal kompiteer om hulle te hou. FL kan miskien 6 slotte probeer die seisoen, maar mag dan net 36 spelers kontrakteur vir volgende jaar se super kompitiesie.Daarvan moet 15 spelers van kleur wees. Wat word dan van al die slotte met bloodstelling. Miskien word hul opgeraap deur ander provinsies of internationaal, dan kry frans weer die skuld daarvoor.Bulle wil nie al hul beplanning en geheime vir al die ander provinsies gee nie.
 7. gravatar bluebull says:
  Kabous

  I do think if a player has indicated he wants to play overseas and got the contract, why keep his succesor on the sidelines for 6 months? Why not invest your time and energy on the talented youngster that burns with eagerness to play for you? Otherwise you waisted a whole season in developing him?

  Word from the camp had it at the syart of the season that Du Plessis didn't even want to play lock. So far he has been running hot and cold.
  Let me tell you, with agents all over, there is no secrets in rugby anymore. Players speak up anyway.

 8. gravatar nitronic says:
  Does anyone know from which province Werner Kok (Blitzbokke) hails? Man I think he could be a great asset to any team. Think he will make a brilliant outside centre

  7's is quickly becoming part of the 15 men game as Senatla, Hendricks, Kolbe and Kwagga all proved it last year.
 9. Kabous jy maak 'n geldige punt. Alhoewel Willemse genoeg kans gekry het en eerder 'n 4 slot as 5 slot is, so-ook JDP. Paul het hom dus ook gevestig as die 1ste keuse 4 slot by Bulle.

  My grootste kritiek teen Frans is dat hy nie ander spelers genoeg speelkans gee nie. Tiaan Schoeman het net 1 kans gekry toe Pollard beseer is en het baie goed gelyk. Jaco Visagie en Roelof Smit het geen speelkans gekry nie.

  As Vic, Flip en JDP almal reg is, kan ek jou 'n brief gee gaan Hatting nie eens op die bench wees nie, ten spite daarvan dat die beste spel op die oomblik lewer. En JDP gaan Frankryk toe.
  Hierdie is dus ideale geleentheid om iemand soos Nicolaas in die sisteem in te bring dat hy darem 4 of 5 games se ervaring het in volgende jaar se super reeks.

  Al hoekom Hanro speel is oor Lappies en Arno beseer is.
  Al wie roteer is die stutte, en ek dink dis seker oor daar 'n reel hieroor is, en dan Piet en Rudi.

  Morne Steyn is in die grond in gespeel en daar is nie iemand voorberei in sy plek nie. Dit terwyl ons met Marnitz Boshoff en die ou wat nou by Griekwas is - kan nie nou sy naam onthou nie, ek dink dis Brummer? - wat toe gaan groener weivelde soek.

  Ek sal graag wil sien dat ouens soos WWS, Dan Kriel, Nicolaas, Hanro, Roelof en Jaco Visagie meer speelkans kry, nie net as beserings dit noodsaak nie.
  Regverdige speelkans is meer as net 5 of 10 minute.

  Wat maak ons bv as Jesse nou moet seerkry? Speel vir Visser wat 6 weke laas gespeel het? Ek dink in elk geval Riaan Britz van Tuks is beter as Visser.


 10. gravatar Oom Koos says:
  Ek het al verlede jaar gese dat FL nie die jong outjies genoeg kans gee nie. Toe was daar n paar bloggers..... of moet ek se boggers........ wat my lelik aangevat het. Ek het die gesprek toe maar daar gelos want met sekere mense kan jy mos nie redeneer nie. Ek is egter bly om te sien dat hier n paar bloggers is wat dieselfde as ek dink.
  Ackerman, Naka en Toetie is nie bang om jonger spelers speelkans te gee nie. Bring hulle stelselmatig in en gee hulle behoorlike blootstelling.

 11. gravatar nitronic says:
  Oom Koos dit is presies wat fout is met die blog. Sodra jy jou opinie lig of Frans en spelers kritiseer oor hulle gebrek aan commitment ens dan word jy persoonlik aangevat en sleg gese.

  Meestal hier kritiseer Frans op daai dat hy nie jonges genoeg kans gee nie.

  Een ding is verseker beserings aan ons sleutel spelers en ons is diep in die moeilikheid. Arme manne soos Roelof Smit, Nardus, Schoeman, janse van Rensburg en die ander kon al maklik n goeie CC seisoen onder hulle gehad het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *