Vodacom Blue Bulls junior teams named to face Leopards

articles.comments (7)

Vodacom Blue Bulls junior teams named to face Leopards

The Vodacom Blue Bulls junior teams will face the Leopards in Potchefstroom on Saturday in the Absa Under-21 and Absa Under-19 provincial championship respectively.

Vodacom Blue Bulls Under-21 coach Handré Marnitz have included Junior Springbok prop Pierre Schoeman in his team for the clash. Schoeman has just recovered from a knee injury that kept him out for almost the entire season. Corne Cooper is also fit again following injury and will start at flank.

The team is: Ganfried May, Divan Rossouw, Marquit September, Adrian Maebane, Keanon van Wyk, Kobus Marais, Theo Maree, Jsuanre Swanepoel, Corne Cooper, Marco van Staden, Nicolaas Janse van Rensburg, Le Roux Roets, Nqobi Mxoli, Arno van Wyk, Pierre Schoeman. Replacements: Jan van der Merwe, Stefaan Grundelingh, Riekert Hattingh, Chris Massyn, Impi Visser, Marcel Steyn Scholtz, Wesley Cupido.

•The Vodacom Blue Bulls Under-19 team coach Hayden Groepes named two schoolboy locks in his squad that will be keen to reverse the result of their previous match against the Leopards, which the visitors won at Loftus Versfeld.

Hendre Stassen played for the SA Schools team earlier this month and Garsfontein High School's Jaco Bezuidenhout played for the Blue Bulls Academy side during the Coca-Cola Youth Weeks in Vanderbijlpark.

The team is: Brendan Owen, Coneree Poole, JT Jackson, Franco Naude, Ruan de Beer, Tinus de Beer (c), Maurice White, Denzel Hill, Dean van der Westhuizen, Justin Meintjies, Sam Mitchell, Hendre Stassen, Jaco Holtzhausen, Alandre van Rooyen, Madot Mabokela. Replacements: Jungqo Hennings, Gavin van den Berg, Jaco Bezuidenhout, Luigy van Jaarsveld, Stephan Enslin, Andri Cooper, Tshepiso Mahasha, Wynand de Necker           

Pin It

Aug 27, 2015

(7) Vodacom Blue Bulls junior teams named to face Leopards

 1. gravatar Blouland says:
  Hoe laat speel die juniors, ek sien geen tye nie ?
 2. Franscois, Flippie en Victor is nie volgende jaar vir die Bulle beskikbaar nie en ek twyfel oor Hougaard.
 3. gravatar Poliesman says:
  En so is die Springbok groep aangewys. Verseker is daar enn of twee spelers wat ongelukkig is maar oor die algemeen is dit tog maar die groep wat ons verwag het. Daar is baie mense wat kla oor VM maar ek dink hy is nog goed genoeg om daar te wees. Ek dink egter JdV en Coenie Oosthuizen is baie gelukkig. Jean is seker uit en uit net vir sy kapteinskap gekies . Baie spyt dat Hougaardt nie daar is nie. Verseker is Paige tog nie beter as Hougaardt nie maar ons weet mos hoekom Paige daar is. Wat goed is vir ons, is dat Paige die nodige blootstelling kry en vir Bulls rugby is dit goed. Miskien speel hy nie eens nie maar om net deel van die groep te wees sal baie vir hom beteken. Baie mense kla ook oor ZK maar ek het regtig nie n problem met hom nie.
  Die span is gekies en nou moet hulle ondersteun word. In die Kaap is daar natuurlik al weer n klomp moangatte soos ek hoor. Glad nie gelukkig met HM nie.
 4. gravatar Bloukaap says:
  Heyneke het 'n hospitaal xv gekies en tyd sal leer of sy amakrukke betyds gaan herstel van beserings. Hy het gegaan met wat vir hom gewerk het id verlede en sal daarby hou. Jean de Villiers is die grootste fout ever.

  Verder.voel ek baie jammer vir Marcel Coetsee en Heinrich Brussouw.

  maar ja, soos die meeste mense us die span vir my ook nie verrassing.nie.


  En dankie Cheetas. dit was lekker.
 5. gravatar jp says:
  Die beste no 12 senter in SA bly by die huis gaan nie wereld beker toe nie Jan Serfontein
 6. gravatar RuggafanToo says:
  Goeie momentum opgetel na 'n rampspoedige begin vir BB. Raad vir mense wat spelers rekruut. Bly asb weg van outjies vir skrumskakel wat graag spietkops wil wees as hulle rugby dae verby is. Van Zyl is amper erger as Ruan Pienaar met sy trafic controll :(
 7. Bok senters gaan gaan ons die wereld beker kos, jan serfontein en frans steyn moes die senters wees. Kriel en de alende is vrek goed, maar dus WC en dus nat velde. defence en defence en nogmaals defence, en ongelukkig is dit nie de Allende se sterkpunt nie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *