One change for Vodacom Bulls

One change for Vodacom Bulls

articles.comments (47)

One change for Vodacom Bulls
Vodacom Bulls coach Nollis Marais named an unchanged pack to play the Rebels on Saturday at Loftus Versfeld in the first home game for the team in the 2016 Vodacom Super Rugby tournament, but an injury to Jesse Kriel will see Burger Odendaal start in the midfield. Odendaal will start at inside centre and Jan Serfontein at outside centre.

This enforced change will also see Dries Swanepoel moves onto the bench as a replacement for Odendaal and could run on in his first match at this level.

The home side suffered their first defeat of the competition at DHL Newlands last weekend, but Marais is more than happy to give the same squad a second bite at the cherry.

"I said last week that I back our squad and although we let ourselves and our supporters down last weekend, I am confident that we can turn things around. We performed poorly in some areas of our game and paid the price. I am confident that we can turn that around and deliver a much better result in our first home match of the season," Marais said.
"We are under pressure to deliver on the expectations from our loyal fans and the Rebels will certainly not make it any easier for us. They showed against the Force last weekend that they can win tough matches away from home and play for 80 minutes. They edged us last year, so will travel here with a lot of confidence. In fact, I think they are the favourites for this."

The coach was adamant that his troops will be better this week.
"We know we can do much better. We worked hard this week and those small niggles were sorted out. We will need better possession and it is an area we will focus on."

The Vodacom Bulls captain, Adriaan Strauss, was pretty pleased that lock Grant Hattingh will play in his 50th match in Super Rugby.
"Grant really played well last weekend. He has been a real stalwart for the team in the last couple of seasons and I am pretty pleased that he can achieve his 50 match milestone in front of his home crowd at Loftus. That said, a real team effort will be needed to beat the Rebels. They are a very difficult team to play against as they play intelligent rugby and vary their game well. It is difficult to pin them down."

The team (with Super Rugby caps) is: Warrick Gelant (1), Travis Ismaiel (7),  Jan Serfontein (37), Burger Odendaal (11), Bjorn Basson (87), Francois Brummer (6), Rudy Paige (22), Arno Botha (34), Jannes Kirsten (1), Nic de Jager (1), Grant Hattingh (49), RG Snyman (1), Marcel van der Merwe (34), Adriaan Strauss (119, c), Trevor Nyakane (59). Replacements: Jaco Visagie (4), Lizo Gqoboka (1), Hencus van Wyk (2), Jason Jenkins (1), Roelof Smit (4), Piet van Zyl (55), Tian Schoeman (8), Dries Swanepoel (0).

Notes:
•Grant Hattingh will play in his 50th Vodacom Super Rugby match. He made his debut for the Emirates Lions in 2012 and played in 9 matches for the team.


Odendaal begin vir Vodacom Bulls span
Die Vodacom Bulls-afrigter, Nollis Marais, het 'n onverandere groep gekies om Saterdag teen die Rebels op Loftus Versfeld te speel, met slegs Jesse Kriel wat weens 'n besering nie weer Saterdag in aksie sal wees nie. Hy word deur Burger Odendaal vervang, met Dries Swanepoel wat op die bank inskuif vir 'n moontlike debuut op die vlak. Odendaal speel binnesenter en Jan Serfontein op 13. 
Dit sal die Vodacom Bulls se eerste tuiswedstryd van die 2016 Vodacom Super Rugby seisoen wees, nadat hy verlede week teen die DHL Stormers op Nuweland afgeskop het.
Marais het gese hy gun sy span 'n tweede kans.
"Ek het verlede week aangedui ek ondersteun hierdie groep spelers en ons weet ons het nie net onsself nie, maar ook ons ondersteuners teleurgestel verlede naweek. Ek is egter seker ons kan sake regstel teen die Rebels en 'n veel beter resultaat kry," het Marais gesê..
"Ons is onder druk om in ons eerste tuiswedstryd 'n goeie vertoning te lewer, maar mens leef vir sulke uitdagings.

Die Rebels gaan dit nie makliker maak nie, want hulle het pas 'n goeie wen weg van die huis oor die Force gehad en ons verlede jaar in Melbourne geklop. Ek dink selfs hulle is gunstelinge vir die wedstryd."
Die Vodacom Bulls kaptein, Adriaan Strauss, was verheug dat spanmaat Grant Hattingh die mylpaal van 50 Super wedstryde bereik.
Hattingh het nege keer vir die Emirates Lions in sy debuutjaar in 2012 gespeel en daarna die res vir die span van Loftus Versfeld.
"Grant was baie goed verlede naweek en dit is altyd lekker om sulke wedstryde op Loftus te kan speel, so ek is bly vir hom. Dit gaan 'n taaie wees, want die Rebels is stert in die lug. Hulle is boonop 'n span wat slim rugby speel."
Die span (met Super Rugby wedstryde) is: Warrick Gelant (1), Travis Ismaiel (7), Jan Serfontein (37), Burger Odendaal (11), Bjorn Basson (87), Francois Brummer (6), Rudy Paige (22), Arno Botha (34), Jannes Kirsten (1), Nic de Jager (1), Grant Hattingh (49), RG Snyman (1), Marcel van der Merwe (34), Adriaan Strauss (119, c), Trevor Nyakane (59). Plaasvervangers: Jaco Visagie (4), Lizo Gqoboka (1), Hencus van Wyk (2), Jason Jenkins (1), Roelof Smit (4), Piet van Zyl (55), Tian Schoeman (8), Dries Swanepoel (0).

Notas:
•Grant Hattingh speel in sy 50ste wedstryd in die kompetisie. Nege daarvan was in 2012 vir die Emirates Lions, vir wie hy sy debuut gemaak het.

Pin It

Mar 02, 2016

(47) One change for Vodacom Bulls

 1. gravatar nitronic says:
  Mmmm hoe ons loosies hul plek hou weet Nols alleen.

  Maar soos ek gese ek gee die benefit of the doubt. Perform nie en kry kritiek.

 2. gravatar Blouland says:
  So hierdie begin die proses om die spelers aan te hou speel totdat hul een of ander tyd vorm kry ?

  Ludeke het dit vir 4 jaar probeer en nie gewerk nie.

  Ismael, Basson, De Jager, 2 reserwe stutte was nerens in die game nie. Kirsten ook te stadig vir flank.

  Brummer het ok gedoen, maar ek sien geen aanvallende opsies by hom nie, Tian moes daar gewees het.

  Sien die Rebels het ook klomp beserings, so as ons nie hierdie een op Loftus kan wen nie, is ons behoorlik in die knyp.
 3. gravatar Blouland says:
  Ek wonder wat het Ulengo verkeerd gedoen aan Noliis dat hy Ismael bo hom verkies ?

  Ulengo was ons top driedrukker in CB, soek heeltyd werk, vang beter as Ismael, maar hy word nie gekies nie ?

 4. Chris1975 says:
  Ons moet vir Pierre Spies, Jurgen Visser en Louis Fouche terug kry - Daai ouens was ysters.

  Maku moet ook bo Adriaan speel.
 5. gravatar Deon says:
  Jesse is 'n 15 nie 'n senter nie speel hom daar hoe gouer hoe beter
 6. gravatar Roepman says:
  Dis weer die selle storie. Spelerz word gekies omdat die afrigter hulle like. Ulengo toon verseker meer commitment as beide Galant en Ismael. Terloops hulle tweetjies se flou verdediging het ons reeds laasjaar die CB gekos in semifinaal teen WP.
  Waarom nou SP Marais. Kan hy los skakel speel. Ons het oor as genoeg ander kwaliteit agterspelers.
  Wat van SLOTTE EN STUTTE mr Zander.

  Mooi loop

 7. gravatar Blou Kaap says:
  Ek verstaan Nollis se punt om span weer kans te gee. te vinnig te veel veranderinge kan ook beteken die span sit hulself onnodig onder druk en dan het jy ook al agterstand op die telbord nog voor die game begin het.  In my eerlike opinie is die volharding met Kirsten op 7 'n fout en Piet van Zyl (wie al baie kanse gehad het) 'n yslike blaps.Ivan van Zyl sal ons nie in die steek laat nie - sy hande is goed. Die reserwe voorry van die Bulle is glad, geensins op dreef nie. Ek sou liewer reken Kirsten moet slot toe skuif as 'n enforcer. Hencus van Wyk was voor die tyd deur die coach beskryf as die regte man - en die res is geskiedenis. Total oorskat.

  Dan - ek weet regtig nie hoekom het ons nou vir SP Marais nader getrek nie. Wat op aarde wil Xander doen met nog 'n agterspeler? Ulengo, Mahlo, Luther Obi, Jade Stiglingh - beide Basson en Jesse kan heelagter posisies dek. Ons het 'n ervare slot en vasskop nodig wat dinge kan anker in die tweede helfde. Fetcher sal reg wees as almal met beserings herstel het - maar dit was Saterdag al vir my duidelik dat de Jager te lig is vir harde kontak by afbreekpunte.
 8. gravatar Chris1975 says:
  Shucks ek sien iemand dubbel as ek, nice try vissie, moroon gaan was daai toilette! En jou hande ook waarmee jy so lekker hoender vreet!
 9. CHRIS1975 jy speel seker as jy Pierre Spies, Jurgen Visser en Louis Fouche wil terugkry. Piere was nog oraait maar die ander maar baie flou. Ek dink nog steeds ons moet Fourie en Victor terugkry maar slegs as afrigters.

  xander vertel ons asb. hoekom wil Lood nie vir die Bulle speel nie?
 10. gravatar Chris1975 says:
  Haha 'gatvol vir verloor', nie my comment nie maar wel n ou met die naam vis of vissie sin, dit word ook somtyds hannon genoem agv n voorliefde vir mans. Soek nie nie een van daardie terug nie dankie, Frans Ludeke se troepe.
 11. gravatar Dries says:
  Vir die manne wat Kirsten so kritiseer, volgens die amptelike Vodacom stats app was hy die naweek die beste 7-flank in die hele kompetisie!

  Ons probleem lê eerder op 6! Daar is nie balans nie, want ons het geen spesialis baljagter. Ek sien Zander het alweer die bal laat val... Marnus Schoeman is op pad Japan toe. Hy wou graag Super Rugby speel en hy het glo selfs met die Kings onderhandel. Seker een van die mees onderskatte flanke in Suid-Afrika. Hy kon nou goud werd gewees het vir die Bulls!
 12. Selfde span selfde pakslae vir die koeie hahahahahahahah


 13. Rodger says:
  Sat at Manchester airport awaiting the flight south for the game on Saturday. Come on guys lets make it another worthwhile trip. A good performance needed and the right result. Lets all get behind the boys this week end.
 14. gravatar KNOWTHEGAME says:
  Die 6 flank sal nie een van die top drie Carlton spanne maak nie ,en ons weet hoe standaard daar gedaal het,die ou sal sukkel om n tackle bag om te dop...waar vang hulle die kerel.Regtig dit nog nie April nie so SP is nie n grap nie.Watch this space...kry kontrak.Wat van tight 5?Any case Maritz sal seker in CC beker talent deurbring.Hy kon dit nie op 0/21 vlak doen nie so CC is mos makliker of hoe BvG en venote?
 15. gravatar Cornelius says:
  Ag sterkte Bulle
 16. gravatar Chris1975 says:
  Haha ou vissie....ons almal weet wie regtig die gay idioot is hier vettie....hehehe....jy skiet blanks stupid....
 17. gravatar Blue Bull says:
  Lets give this team space to improve. I also have some reservations about key positions. But - Every week is a new game. We desperately need to get on track. So hopefully Loftus would get behind the team and install some gees.

  Go Bulls.
 18. gravatar Theo says:
  Kerels los tog maar vir Vis. Hoe meer aandag ons aan hom gee, hoe meer gaan hy ons g@t krap.

  Na so n groot verloor sou ek dink dat daar ten minste een of twee veranderinge sou wees. Nollis het seker vertroue in die ouens wat hy kies so ons moet hulle ondersteun. Om na een verloor groot veranderinge te maak is seker ook nie reg nie.

  Ek sou egter vir Ulengo of Obi daar wou sien. Dan sou ek ook vir Roelof as baljagter gekies het en vir Pierre Schoeman op die bank.

  Mahlo word as vleuel aangewend maar hy kan ook skrumskakel speel. Is hy nie dalk n beter opsie as Piet nie.

 19. gravatar Chris1975 says:
  Ag nee dis okay Theo vis is my entertainment op hierdie stadium, great fun!
 20. gravatar Blouland says:
  Hierdie sou my span gewees het

  Gelant (Kriel as hy reg was)
  Ulengo
  Jan
  Burger
  Basson (Gelant as Kriel op heelagter was)
  Tiaan
  Paige (sal hom nog 'n kans gee)

  Hanro (lyk my Nollis wil niks weet van Ulengo en Hanro nie?)
  Arno
  Smit
  RG
  Hattingh
  Marcel
  Strauss
  Schoeman

  Reserwes: Trevor Visagie Werner (dit is erg, maar selfs Werner is beter as Hencus!) Jenkins Janse Ivan Brummer Dries
 21. gravatar Chris1975 says:
  vis! Waar is jy ou pel, het mamma die komper toe gesluit? Daai ding met die knoppies! Of ruil julle nou doek? Of is jy en jou boyfriend 'stormers is tops' klaar in die bed?

  Hhhahahahahahaaahahha (soos jy maak)
 22. gravatar Blouland says:
  Die feit dat Nollis weer vir Brummer en die stadige lostrio gekies het sê net EEN ding

  Die Bulle gaan Saterdag Ludeke 101 skop-die-bal-in-die-lug-in-en-hoop-vir-die-beste tipe rugby speel.

  Ai, ai, ai.

  Mag ek heeltemal verkeerd wees, maar ek kan nie sien hoe dit anders gaan wees nie.
 23. gravatar Rian Malan says:
  Hoe kies Nollis weer vir Hencus en nie vir Handre nie,as ons verloor gaan loftus leeg loop,ek glo egter daar gaan nie 10000 mense wees nie,maar ek bly n Bul
 24. gravatar Blouland says:
  En dit is ook hoekom Nollis vir Ismael bo Ulengo kies, want Ismael is langer as Ulengo en kan daarom meer kompeteer vir die die 4000 uppies wat ons gaan loods Saterdag.

  Het groot hoop gehad vir Nollis, maar ook die feit dat hy Brummer van buite laat haal het, en hom bo Tiaan gekies het, het hy groot blaps gemaak. Daarmee het hy TIaan se selfvertroue ook 'n groot knak gegee.

  Tian moes dadelik begin het, toe Pollard uit is. Nou het hy klaar vir hom gesê jy is nie goed genoeg om te begin nie, en sit ons met Brummer vir die hele seisoen om te begin, met geen aanvallende opsies nie.

 25. More julle

  So die koeie is net nie clueless op die veld nie maar ook tydens oefening. Twee koeie hardloop in mekaar vas Kriel is een van hulle  hahahahahahahahahahah
 26. gravatar Bloukaap says:
  Vis

  Ek merk dat heelwat van jou posts 'n seksuele ondertoon het en dat jy bloggers uittart. Jy is dus reeds besig om die blogreels te oortree. Hier het reeds 'n hele paar mense vir jou gevra om te stop. Dis nie moeilik om vas te stel wie jy is nie.

  Beskou hierdie dus as jou laaste waarskuwing voordat ek jou aanmeld en verdere stappe gaan neem:Verwyder jouself hierso of staak jou snedige opmerkings en gesels rugby.

  My aanbeveling, jou keuse.
 27. gravatar franscois says:
  Manne los vir vis hy het baie swaar groot geword tot vandag toe weet hy nog nie van ander speelgoed behalwe i piel!!! Miskien moet ons vir hom i dieet en gym plan ytwerk dalk sal hy dan beter lyk en actaully i meisie kan kry en dalk ook ophou kak praat!
 28. gravatar vis says:
  Ag toe toe blouskaap maak maar wat jy wil ek is hier om n lekker boyfriend op te tel en so what


  Hahhahahahahahaha
 29. gravatar Bulperd says:
  Roelof Smit gaan ook nie telank sy tyd in Pretoria mors nie. Hy is net so goed soos Schoeman as nie beter nie. Ons het nou al baie gesien wat word van spelers wat nie hier bly nie en word dan sterre in die ander spanne. William Small, Venter, net n paar om te noem kyk ook na almal wat Leeus toe is. Niks om verder te se nie
 30. gravatar Chris1975 says:
  Hel ek sien iemand dubbel alweer as ek! Vissie is dit jy jou pervert!

  BlouKaap ek gaan maar voort met stappe sodat ons van vis ontslae kan raak! En Stormers is tops ook, hulle is duidelik net hier om moeilikheid te maak.

  Of wag, ek doen dit sommer. Totsiens vissie.
 31. gravatar Vis says:
  Ek verwyder my sommer self. Sies man, dis n vuil blog die. Lyk meer na n online dating besigheid... klomp trassies.

  Klomp ongemanierde varke. Genade....

  Kings Groete
  Vis
 32. gravatar Blue Bull says:
  I wonder about all these injuries during practise:

  Handre Pollard
  Grant Hattingh
  Roelof Smit
  Jesse Kriel

  3 of the 4 played rugby in Japan. I reckon Jesse's was juat a realle freak accident, but I also have my doubts about too much rugby?
 33. gravatar kabous 23 says:
  Kom nou mense. My hart het ook voor die wedstryd teen WP gehoop vir 'n wen, maar my verstand het vir my gese ons gaan met 7 punte verloor. Sit nog 7 by vir nuweland tuiswedstryd en ons sou altyd met 14 punte veloor het.

  Die wedstryd satedag behoort egter anders te wees. My verstand se vir my ons behoort amper gelyk te wees. As ons egter ons deel doen en in massas optrek loftus toe, Dan gee dit vir ons 'n 7 punt tuiswedstyd voorsprong .

  As die skare dus opdaag, voorspel ek die bulle met 7. As die pawiljoene leeg is, is dit egter baie gelyk. Die bulle se bank is egter baie dun en onervare, so ek sal nie 'n laaste minuut skop deur die rebels weggooi nie. Hoop egter daar is ten minste 20000 mense op loftus en ons het nie nodig om ons te bekommer oor 'n laaste minuut skop nie.

  'n paar verandering in die span wat ek graag sou wou sien. Piet begin en Paige as impak. Spoed op 6 met Roelof. Ulengo in Ismael se plek op vluel.
 34. gravatar Buller says:
  My mede Blou Bullers
  As gevolg van soortgelyke kommentare begin verlede jaar waar die afrigter en spelers aanhoudend sleggesê en beledig is en die bloggers onder mekaar ook uiters beledigend was, het ek hierdie blad gladnie besoek deur die jaar nie. Toe wonder ek, miskien gaan dit nou beter en kan ons weer behoorlik rugby gesels soos 'n klompie jaar gelede, heelaas toe nie.
  Die vlak van kommentaar vanaf enkele deelnemers is werklik swakker as swak. Julle weet wie julle is, wil julle nie maar die blog verlaat nie, die Bulle het nie sulke ondersteuners nodig nie.
  Natuurlik is dit nie lekker nie om te sien tot watter vlak die Bulle se rugby gedaal het, en het die eerste wedstryd nie regtig baie belofte ingehou nie, maar om na een wedstryd alweer die afrigter en sommige van die spelers te beledig en af te wil skryf is net nie reg nie. Onthou maar net altyd, hoe sou ek en jy gevaar het indien ons die afrigter was. Enige bewyse??
  Daar het al baie beter spanne as hierdie onervare klomp selfs onder die beste afrigters, ook maar lelik op Nuweland verloor, net soos wat vele ander spanne ook sleg op Loftus verloor het.
  Dit bly steeds ons span en konstruktiewe kommentaar sal altyd lekker wees om te lees en as dinge nie lekker loop nie, natuurlik kan mens daaroor redeneer, maar asb net sonder al die venyn en beledigings.
 35. Dear Bloggers,
  I have been a visitor to this blog for some months and have noticed with increasing disappointment how the quality of the content has deteriorated. I can understand that supporters are passionate and vent their frustrations when results are poor and the future looks dismal, but we also have to understand that the Blue Bulls website is a public domain visited by fans such as youngsters of school-going age and older, aspirant young blue bulls, players in the Academy, and even those young players that have stepped up into Super Rugby. I am sure many of us remember how, as young rugby supporters, we hungered for any possible news about our heroes, reading news articles, watching every game, looking to get their autographs. The questions we need to ask ourselves are: What are we achieving with this negativity we are broadcasting? Who is it aimed at? How does it affect those youngsters when they read about their heroes being openly lambasted?
  People are entitled to post aspects they perceive to be warranted, but as for some of the derogatory statements and crude language being published there can never be any excuse. What kind of supporter are you if you stoop to this lowest of levels, and what is your message to visitors to this site and to those young supporters?
  Please, let’s think before we post our blogs, criticize in gentlemanly fashion and compliment where compliment is due.
  Finally, to those that have reacted to the seemingly unwanted interference from an ex Bulls supporter, I would advise not to rise to the bait. There is after all the old saying: “If you lie down with dogs, you get up with fleas”.
  Best wishes for Saturday, let’s get behind and support our team!!
 36. gravatar Vis says:
  Buller - Wil jy nie maar 'n kerkraad erens gaan join nie.

  Nee kyk, so jannie jammergat houding het ek lanklaas gesien.
 37. gravatar Loftus says:
  Nollis maak sy 1ste groot flater as BB afrigter om Brummer bo Schoeman te speel.
  Met Brummer as losskakel maak dit nie saak hoeveel talent in die res v.d.agterlyn is nie....hulle gaan nie enige bal sien nie. Ten minste val Schoeman die voordeellyn aan. Nollis, as jy hier lees, jy maak n GROOT flater.
 38. gravatar Blouland says:
  Ek dink ons kan beide ekstreme van onbeskaafde beledigers en blinde lofsangers vermy. Help my maar reg as ek skuldig is aan die een of ander.

  Ons het tans na my mening die volgende probleem areas:

  1. reserwe voorry
  2. slotte te lig
  3. lostrio nie vinnig genoeg nie
  4. skakelpaar kan nie game stuur nie
  5. senter kombinasie is nog nie gevestig nie
  6. vleuels soek nie werk nie.

  So dit lyk nie te goed nie. Nollis het besluit om hierdie probleme nie aan te spreek deur spanveranderings nie. Ek hoop regtig hy is reg en ek verkeerd.

  Maar onthou ook, die Rebels is nou ook nie die beste van spanne nie, en ons speel tuis. So al wen ons hom, gaan die groot toets wees as ons teen die topspanne speel.


  As ons kan groot en goed wen teen Rebels, met bal in hand rugby, sal dit opmaak vir laasweek. Anders lê daar swaar tye voor.

  Nie pessimisties nie, maar 'n realistiese Bul, vir altyd !

  O ja, Xander, het jy al vir Marnus gebel voor hy Japan toe gaan, maak hom 'n aanbod !
 39. gravatar Blouland says:
  Dink Marnus Schoeman sal 'n skitterende haker ook kan wees.
 40. Blouklip says:
  Hi Bloubul ondersteuners. Ek verstaan julle frustrasies want ons was n paar jaar terug op die kruin van die blou golf en het 3 Super rugby bekers gewen. My mening is dat Nollis tans besig is om span te bou en ons moet hulle kans gee om as n eenheid te vestig. Laat ons nou maar eerlik wees die Stormers het n goeie kern van ervaring en jeug in hulle span en ons het n weg wedstryd gespeel. Ek kan egter my hele jaar se salaris wed dat die Stormers nie die Super Rugby kroon aan die einde van die seisoen gaan dra nie want een van Nieu Zealand se spanne sal die beker weereens wen.. Ons Suid-Afrikaanse spanne se beste spelers speel tans in die buiteland en daarom gaan Suid-Afrikaanse spanne moeilik die bo toon kan voer. Kom ons staan agter die Bulls spelers en afrigting span en gee hulle kans om n eenheid te vorm en mededingend te raak.
  Sterkte vir Saterdag Bulls en my bloed bly Blou.
 41. Laagvat says:
  Kyk, na die naweek weet n ou nie wat om te verwag nie. In die verlede sou die rebels probeer die game los hou en die bulle rondjaag. Maar nou sal dalk so wedstryd ons ook dalk pas. Met die span wat die selfde bly veral voor lyk dit of Nolis nogsteeds gaan probeer met sy swaarder pakdie harde werk doen die 1ste 40 min soos laas naweek. Maar en dis n groot maar. ons sal baie verbetering met bal in hand moet wys. Met spelers wat gaan moet hard werk van die bal af om te ondersteun skoon te maak ens.. Ons bank is nie te sterk nie maar dit is wat ons het. Met Burger op 12 sal daar meer geleentheid wees. Die ingesteldheid moet daar wees. Dink nie bulle het ooit die 1ste game geteiken vir n wen nie en gehoop
  die stomers is maar ook geroes of van stryk af. Maar die 2de helfte het hulle reg gekom en ons ore aangesit........Maar laat ons sien of die span kan regkom met hulle tekorte.....
 42. Bloubulbees says:
  @Bulperd- ek lees op Rugbyrama dat Wiaan Liebenberg Montpellier se speler van die maand was.... Ons verloor goeie talent en dan word hulle sterre in ander provinsies of oorsee! Mag ons nie vir die jonger Liebenberg verloor omrede hy nie speelkans kry nie! Sal n tragedie wees as Roelof Smit ook besluit hy begin nie en moet aanbeweeg! Interessant dat Nollis altyd ook vir Ruan Steenkamp bo Smit gekies het en hom vrygestel het VC toe- waar hg regtig in die wedstryd teen Maties uitgeblink het!
 43. gravatar Roepman says:
  Buller my maat Jy is reg. Dis nie smaskvol om spelers en afrigters sleg te sê nie. Maar wat moet mens doen. Hoekom was die gemors al verlede jaar met 100% akuraatheid voorspelbaar. Ons het dit almal geweet. Seker noe nie Nollis se skuld dat hy sit met spelers wat hy het nie. MAAR hy het 'n mond om te praat. Hierdie rugby is nie vir kinders nie. Niemand gaan jou jammer kry nie. Gaan bestudeer nou maar die res van die ondersteuning strukture. Nie net goedkoop spelers nie maar ook goedkoop hulpafrigters met bitter min ervaring op die vlak.
  Moet ons nou stilsit en bokkerall sê. My vrou wat bittermin van rugby weet en ook nie belanstel nie, sie ons kort stutte en slotte. Voeg daarby n losskakel. Loftus is reg, Schoeman val die voordeel lyn aan, maar dis al wat hy doen, almal weet hy gaan val. En hy hou nie van verdedig nie. Ek
  Maad dis nog niks. Daai over rated Galant en Ismael - hullesoek nie werk nie en hou nie van omdraai.
  Ook lyk my die bulle het n gelofte afgelê om vreeslik vinnig te transformeer. Kyk maar bestuur en spelers, ook sommer neiging tot kapteinskap.
  Die uitdagings is net te groot.
 44. gravatar Oom Koos says:
  @Roepman.... jou vrou weet meer van rugby as Xander en Barend saam lyk dit my. Hehe
 45. gravatar Smiley says:
  @ Bloubulbees - ek stem 100% saam met jou. Wiaan Liebenberg doen uitstekend vir Montpellier, groot verlies vir Bulle! Veral as jy kyk na losvoorspelers se spel teen die Stormers laas naweek.
  Nollis moet pasop Stormers gaan vir jong Liebenberg opraap voor hy weet wat aangaan.
 46. gravatar Matador says:
  Bloubulbees en Smiley , lees bietjie

  http://www.notey.com/@rugbyworld_unofficial/external/8111278/super-rugby-eight-players-to-watch.html

  ironies, spelers wat deur oorsese media geidentifiseer word as talent om dop te hou, haal nie eens ons span.

  Ek deel jul bekommernis.
 47. gravatar Buller says:
  Maak geen fout nie, ek huil ook lang trane oor ons bulle span wat so sukkel, en dan het ek nog 'n Stormer ondersteuner ook as my beste helfte. Iemand het die beserings wat so vroeg in die seisoen al kop uitsteek aangeraak.
  Ek het al gewonder of die spiere wat so in die gims gepomp word nie misjkien deel van die probleem is nie. Baie jare gelede was daar 'n liggaamsbouer, Tromp van Diggeling, wat die gesegde gehad het iets soos Spiere van gehalte word nie noodwendig gesien nie. Ons het daardie jare deur die motorbande wat teen pale vasgesit was deur moes storm, met blou kolle en kneuse tot gevolg, maar ek dink ons het beter spiere gebou as die hedendaagse gim spiere. Ek wonder maar net of daardie oefeninge nie nader aan die kontak situasies was om die spiere in te oefen nie..
  Hopelik gaan Nolis en ons meer wys word hierdie naweek, is hy op die regte spoor, of gaan ons weer dieselfde paadjie loop as verlede seisoen. Hy moet sekerlik vertroue in sy span wys om hulle ook te motiveer, en kan nie sommer net 'n speller drop nie, behalwe as die ou aanhoudend swak vertoon.
  Een problem natuurlik is die reserwes wat moet instaan en nie die mas opkom nie, en duidelik nie op Superrugby vlak kan presteer nie, almal het mos maar 'n "plafon" van prestasie. Hoe gemaak om die "swak" reserwe te vervang as daar nie eintlik beter is nie. Solank dit net betyds opgetel en daaraan gewerk word.
  Intussen hou ons duim vas vir Saterdag om 'n behoorlike wen af te trek met goeie spel wat minstens lyk asof daar 'n plan is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *