Kriel, Orie to start for Vodacom Blue Bulls

articles.comments (5)

Orie to start for Vodacom Blue Bulls

Vodacom Blue Bulls coach Hendré Marnitz included Dan Kriel, Marvin Orie and Roelof Smit in his starting team that will play Griquas in a Currie Cup qualifier in Kimberley on Saturday.

Orie, Kriel and Smit has just returned from Australia touring with the Vodacom Bulls and will add some spark to the team that has battled so far in the competition.

The team to play Griquas is: Duncan Matthews, Divan Rossouw, Alcino Isaacs, Dan Kriel, Jade Stighlingh, Joshua Stander, Ivan van Zyl, Ruan Steenkamp (c), Renaldo Bothma, Roelof Smit, Marvin Orie, Aston Fortuin, Entienne Swanepoel, Corniel Els, Nqobisizwe Mxoli. Replacements: Jan van der Merwe, Njabulo Gumede, Ruben van Heerden, Freddy Ngoza, Andre Warner, Kurt Webster, Marquit September.

Pin It

May 21, 2016

(5) Kriel, Orie to start for Vodacom Blue Bulls

 1. gravatar kznbul says:
  Ek hoop die span wys karakter vandag en wen. Die BLOU BULLE se ringkoppe sal moet herbesin oor die afrigter en Nollis afrigter maak van die BULLS en BLOU BULLE die Cheetahs doen dit met Smith en sy broer wat net vir hom instaan tot die super rugby klaar is. Sterkte vir vandag ouens HOU BY DIE BLOU
 2. gravatar jimmy says:
  BULLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  We dream the same thing
  We want the same thing ...ooh...
  And all that we need is to
  See it together
  We dream the same dream
  We want the same thing ...ooh...
  For now, for love, forever, amen

  (We want) The Same Thing – Belinda Carlisle

  GEE DIT HORINGS BULLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. gravatar Blouland says:
  Sterkte Bulle, dit is finaal reg of weg vir hierdie seisoen. Sal vandag werklik sien of daar groot vordering gemaak is of nie.

  Probleem wat ons het, die Stormers speel net 2 groot games 'n jaar, en dit is die 2 games teen ons. Hulle meen hul seisoen is 'n sukses as hul ons kan wen, ons meen weer ons seisoen is 'n sukses as ons nog 'n superbeker kan wen.

  Dit is nou tyd dat ons span 'n groot statement maak vir die toekoms.
 4. Nou wanneer gaan n span wat op papier so sterk is iets daadwerklik uitrig? Ruil die no 9 n slag om en kyk of die veel sterker Andre Warner genoeg kans kry om weer te wys dat die lyn baie beter vloei. Afrigters is behep met hierdie paar minute aaan die einde troosprys.

  Wat gaan gebeur as Paige en van Zyl Bokke toe gaan?

  Hoekom word ons spelers oorsee raakgesien maar hier gemors?
 5. gravatar Mercy says:
  Hello everyone am here to testify how i got my loan from Mr. Richard after i applied several times from various loan lenders who claimed to also testify right in this forum,I thought the testimonies where real and i applied but they never gave me loan. I was in need of an urgent loan to start a business and i applied from various loan lenders who
  promised to help but they never gave me the loan.Until a friend of mine introduce me to Mr. Richard Swart who promised to help me and indeed she did as she promised without any form of delay.I never thought there are still reliable loan lenders until i meet Mr. Anderson,who are indeed helped with the loan and changed my belief.I don't know if you are in any way in need of a genuine and urgent loan,free feel to contact Mr. Richard via his email richardpokaloancompany12@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *