Good news for Vodacom Bulls as Ulengo, Schoeman extend stay

Good news for Vodacom Bulls as Ulengo, Schoeman extend stay

articles.comments (5)

Good news for Vodacom Bulls as Ulengo, Schoeman extend stay
The Blue Bulls Company (Pty) Ltd on Thursday confirmed the extension of their contracts with Jamba Ulengo and Pierre Schoeman.

Both players have agreed terms to stay part of the Bulls family till October 2018.

Ulengo, a former Springbok Sevens player, has moved from Stellenbosch to Pretoria last year and after a high-scoring season for the Vodacom Blue Bulls in the Currie Cup last year, continued with that for the Vodacom Bulls in 2016.

He has scored four tries in seven appearances on the wing for the Bulls.

Schoeman, a former Junior Springbok representative, is a local player who has represented the Blue Bulls from junior level. He made his Vodacom Super Rugby debut in 2016.

Xander Janse van Rensburg, High Performance Manager of the BBC, expressed his delight with the extensions. "There is no doubt that both Jamba and Pierre will be pushing for national honours sooner rather than later and to have two of the most talented players around at Loftus Versfeld for the next two years are great. It is not only good news to our effort to build something special here at Loftus, but also to our fans, who will be able to enjoy the talents of these players for another two years."
• The BBC also confirmed that Marcel van der Merwe will join French Super 14 club Toulon at the completion of the Vodacom Super Rugby season.

Pin It

Jun 02, 2016

(5) Good news for Vodacom Bulls as Ulengo, Schoeman extend stay

 1. gravatar charl says:
  Dis goei nuus. Dink ulengo gaan nog n grote word. Wat van tian.
 2. gravatar Cornelius says:
  Ja maar ons wen nie bekers
 3. gravatar Jacques says:
  Jan Serfontein possible out of the Ireland tests and rest of S18 due to a wrist injury.

 4. gravatar Rian Malan says:
  Ek sal nie vir Ulengo speel nie,buiten spoed het hy niks anders nie.As ek die No10 teen hom moet wees sal ek hom peper met up en unders,hy is swak onder die hoe bal en hy tackle swak.As ons aangaan soos ons nou aangaan sal ons nie gou weer n beker wen nie en is vinnig oppad na die Viskoppe se 11jr van swaarkry,ons koop mos net Kings se hasbeens
 5. gravatar Barries says:
  Na die naweek se currie beker wedstyde sal ek as ek deel was van die bulle se bestuusspan het ek onmidelik malherbe swart skrumskakel en rhyno smith heelagter van die luiperds gekontrakteur beide die twee spelers het die talent om die nuwe helde van loftes te word altwee briljante jong talent wat die nodige vonk gaan verskaf om die bulle weer ons trots te maak en dan moet die afrigters ook nie vergeet van duhan van der merwe nie en dan kan daar ook gekyk word na die afrigter van die pumas mj mentz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *