Vodacom Blue Bulls bring in Webster

articles.comments (2)

Vodacom Blue Bulls bring in Webster

Vodacom Blue Bulls coach Hendré Marnitz named flyhalf Kurt Webster in his Currie Cup qualifiers starting team for the first time this season. Webster will start against the Cell C Sharks at Loftus Versfeld on Friday afternoon (Kick-off 17h00) and replaces Joshua Stander.

Webster moves from the bench in place of the injured Stander, while Tony Jantjies will play off the bench in place of Webster.

The Vodacom Blue Bulls will be keen to continue with the momentum they picked up in their last win over the Down Touch Griffons in Welkom, but will have to guard against inconsistency, warned Marnitz.

The team is: Divan Rossouw, Kefentse Mahlo, Dan Kriel, Marquit September, Jade Stighling, Kurt Webster, Andre Warner, Hanro Liebenberg (c), Ruan Steenkamp, Roelof Smit, Marvin Orie, Abongile Nonkontwana, Entienne Swanepoel, Jan van der Merwe, Nqibisizwe Mxoli. Replacements: Alandre van Rooyen, Andrew Beerwinkel, Ruben van Heerden, Nic de Jager, Theo Maree, Tony Jantjies, Alcino Isaacs.

Pin It

Jun 08, 2016

(2) Vodacom Blue Bulls bring in Webster

 1. Kevin says:
  Congratulations to Kurt Webster. Great opportunity for a young twenty year old.
 2. gravatar Oom Koos says:
  Ek kan verstaan hoekom Loftus so leeg is. Ek sou nie die Bulle gaan kyk het al het ek n kaartjie verniet gekry nie
  Dit is skokkend..........daar gaan minder as niks aan. Wat is hulle wedstryd plan? Na al die verlore is dit die ideale geleentheid om nuwe dinge te prober, en daarmee bedoel ek, hou die bal in die hand en PROBEER TEN MINSTE NET IETS. My flip, dit is nog steeds skoprugby. Het ons unie nou nog nie geleer dat jy moet bal in die hand hou nie.
  Net Roeloff Smit het gelyk of hy darem By die Super 15 kan uithelp. Hy het darem n bal of twee gesteel of sou dit doen as sy mede spelers nie op die grond le en die bal vertraag nie
  Hoop die 2de helfte lewer iets beter op

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *