Vodacom Blue Bulls named team for Under-19 derby

articles.comments (1)

Vodacom Blue Bulls named team for Under-19 derby.

The Vodacom Blue Bulls Under-19 team to travel to Johannesburg on Friday to face the Xerox Golden Lions has been named. Former SWD flyhalf, Boeta Hamman, will start as pivot for the Blue Bulls team, who opened their campaign with a win against Free State last weekend.
He replaces Andre Swanepoel in the only change in the backline. The pack remains unchanged.
Kick-off is at 15h00 at Emirates Airline Park.
The team is: Lourens Steenkamp, Ciaran Dayaram, Heino Bezuidenhout (c), Jordan Holgate, Irvin Ali, Boeta Hamman, Joshua Allderman, Dylan van der Walt, Jaco Bezuidenhout, Eduan Lubbe, Hendre Stassen, Marius Verwey, IG Prinsloo, Johan Grobbelaar (v/c), Gerhard Steenekamp. Replacements: Luvuyo Ndevu, Simphiwe Matanzima, Tiny Mukhuri, Erik Groenewald, MJ Hayes, Jason Olivier, Erich Cronje, Sentle Lehoko.

Pin It

Jun 23, 2016

(1) Vodacom Blue Bulls named team for Under-19 derby

  1. gravatar JC says:
    Barend en xander, vertel my asb. hoekom is daar slegs 1 blou bul in die Springbok beginspan. Is dit dalk 'n teken van agteruitgang van die eens magtige blou bul unie of wat? Het julle die program van Fourie Du Preez gekyk en gesien hoe vol die paviljoene was? Doen asb. iets aan die agteruitgang, dit is tog tot voordeel van julle self ook dat Loftus met elke game vol is. En ek noem xander se naam ook want hy moet die beste spelers behou en die bestes kontrakteur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *