Vodacom Bulls defeated in Buenos Aires

Vodacom Bulls defeated in Buenos Aires

articles.comments (34)

Vodacom Bulls defeated in Buenos Aires, Disappointing result in poor conditions

The Jaguares picked up only their third victory of the Super Rugby season on Saturday as they beat the Vodacom Bulls 29-11 in Buenos Aires.

Pablo Matera and Agustín Creevy (2) scored the home side's three tries in the rain at Estádio Jose Amalfitani, with Piet van Zyl responding for the visitors, whose hopes of making the play-offs took a backward step.

With the Sharks losing to the Lions earlier in the day, the men from Pretoria had a chance to move into the wildcard position in Argentina.

But they were well beaten by the hosts as the gritty Jaguares better adapted to the terrible conditions to claim a much-needed victory.

The hosts led 15-6 at the break thanks to Matera and Creevy's tries with the Bulls having Francois Brummer's penalties on the board.

Brummer struck first in the tenth minute when a Jaguares player was caught offside tracking back, but Sánchez hit back soon after.

A minute later the Jaguares were over for the game's first try and it was a strong finish from flank Matera, who rolled the contact before grounding. Sánchez added the simple conversion to give the Jaguares a 10-3 advantage which, on a night like the one in question, was a healthy lead.

In the 22nd minute that cushion was increased thanks to an excellent line-out drive that saw Creevy at the tail for a 25 metres surge. This time Sánchez was off-target from the right-hand side, meaning it was a 15-3 buffer with the Bulls now desperately needing a response.

They should have closed the gap on 30 minutes but Brummer missed a simple penalty. He made no such mistake four minutes later for 15-6, which was how it remained going into the sanctuary of sheltered dressing rooms.

Sánchez crucially got the first points of the second period when he slotted a penalty after Rudy Paige made a high tackle on 48 minutes.

And when Creevy crossed for his second try, in similar style to his first, suddenly the hosts had raced into a 23-6 lead nearing the hour.

But then up stepped replacement scrum-half Piet van Zyl for the Bulls to give them hope when he fought his way over from a quick tap to make it 23-11 on 60 minutes. Despite Brummer's missed conversion, the visitors still required two scores if they were to claim the win.

It wasn't to be as errors and a superior opposition on the night led to Sánchez kicking two further penalties that wrapped up the result.

Scorers

Jaguares: Tries: Matera, Creevy (2). Conversion: Sánchez. Penalties: Sánchez (4)

Vodacom Bulls: Try: Van Zyl. Penalty: Brummer (2)

Pin It

Jul 03, 2016

(34) Vodacom Bulls defeated in Buenos Aires

 1. gravatar Bulperd says:
  Maar net nog n terleurstelling dit raak nou algemeen die laaste 3 jaar. Is bevrees ons gaan nerens kom sonder n proffessenelle afrigter nie. Ons sit met n onervare person wat nie sy skuld is nie want hy het hom nie self aan gestel nie. Mnr v Graan moet Pa staan vir die situasie waar in ons is. Politiek speel ook sy rol in ons ondergang. Jammer om te se maar soos by die Bokke sien ek net n donker toekoms en het nou moet verloor
 2. gravatar Blou Bevonk says:
  Ek stem Bulperd - Nog 'n terleurstelling. Vrydagaand se verloor teen Boland het al gewys die probleem le nog dieper as wat daar besef word. Wat my ook opval is dat die span "attitude" daar ook niks van is nie.Kyk met watter durf speel die Lions- ja hulle het 'n goeie spel plan wat werk, maar elkeen se kop is reg ingestel en daar is trots in daardie span. Ons gaan die Curriebeker ook maar net so aan ploeter, volgende jaar weer tensy daar 'n drastiese verandering kom!
 3. gravatar JP says:
  Stem saam ons rugby in groot gemors en Baren en sy span moet nou verantwoording doen vir die gemors om van die Curiebeker gemors praat ek nie eers meer nie
 4. gravatar Morne says:
  Ek dink ons afrigter is goed genoeg om die forwards af te rig - Ek dink hy Kort hulp met die agter Lyn -hoop die groot chiefs skrik wakker voor dit te laat is (steek Julle trots in julle sakke & koop n kiwi)
 5. gravatar Oom Koos says:
  Gelukkig het ek nie een van ons wedstryde gekyk nie. My lus vir rugby is net nie meer daar nie. Het die hele naweek net 40 minute rugby gekyk. Ek kan dus nie enige positiewe kommentaar op die Bulle lewer nie. Wat my net verskriklik ontstel is dat n "magtige" unie soos die Bulle CC span deur sy voederbron (veronderstel om te wees) geklop word. Die CC span het al heel heel nog net droog gemaak. Kan Barend en kie dit nie raaksien nie. Die CC coach is vir die jaar aangestel maar magtig man, as jy nie opgewasse vir die taak is nie, steek jou trots in jou sak en gaan vra hulp by mense met die nodige kennis. Ek dink ook nie Nollis gaan die mas opkom nie. Jammer om dit te se maar dit is maar net hoe ek dit sien. Hy is miskien n Bul in murg en been maar dit maak nie van jou n goeie afrigter nie.
  Beide ons spanne het nou al soveel verloor dat hulle maar net sowel n ander spelpatroon kan probeer en al hul wedstryde vorentoe ook verloor. Ten minste probeer hulle dan iets anders en word hulle aan die ander patroon blootgestel.
  Ek vra maar net. Sal Naas Botha, Nick Mallet, Dougie Heymans(goeie skrumwerker), Brendan Venter, Balie Swart, die coach van die klein Bokkies ens nie kom raad gee as hulle gevra word nie.
  As n mens na Engeland kyk is dit baie duisdelik dat n afrigter n BAIE GROOT verskil aan n span kan maak. Ek is nie n fan van Eddie Jones nie maar dit lyk my die man weet wat om te doen en hoe om n span af te rig.
  Ek dink daar le n baie moeilike tyd vir ons Bulls ondersteuners voor. Ons spanne gaan nie sommer begin wen nie en Barend en trawante kan nie of wil nie die regte besluite maak nie. Daar moet verseker n prestasie klousule in die coaches se kontrakte wees. Ek kan nie sien hoe enige een van die coaches wat huidiglik daar is aan die prestasie klousule voldoen nie. Dit is nou te se as die prestasie klousule se dat die Bulle net nie heel laaste mag eindig nie.


  Het die eerste helfte van die Leeus en die Sharks wedstryd gekyk. Was dit nou nie lekker om bietjie te kyk hoe ouens speel wat lus en trots het om die Leeus te verteenwoordig nie. En dit nogal met n paar weggooi Bul kinders
 6. gravatar Muzi says:
  Bulls SHOULD have given the job to Jimmy Stonehouse... I felt Nollis Marais didn't deserve a promotion just yet....a pity Duhan Van Der Merwe is leaving but I did say last year he was too good a player not be be playing Super Rugby....none of the CC wings are better than this guy.If the Bulls sign Lood I can see Orie leaving.... Edgar has been approached good player player @2.Dries Swanepoel starting from next week SHOULD be given the @13 jersey Jesse Kriel is full back.
 7. gravatar Muzi says:
  Piet van Zyl is a better @9 than Rudi Paige on current form he should NOT be starting on the bench.....
 8. jc says:
  Sies barend, sies nollis, sies xander, het julle gesien hoe vol Ellispark was. Dis 'n skande dat julle die Magtige Unie so opfoeter. Word asb. net wakker want Loftus word al hoe meer leeg en al die Bul spanne word al hoe slegter. Sies, het julle dan geen trots? Wat se julle van die gemors wat julle vir ons Saterdag aand opgedis het? Kyk na die LEEUS en word wakker! Red asb. wat nog te redde is of doen die eerbare ding en BEDANK!!!!
 9. gravatar spartacus says:
  In die 50ste min begin die bulle met 'n maul op die half lyn. Die volgende oomblik kom die jaguares se 7 flank heeltemal van die kant af ingestorm, reg voor mnr joubert en hy doen niks. Van daar af breek pierre schoeman weg agv van die druk wat die 7 flank toegepas het, hy word getackle en 4 sekondes later blaas mnr joubert die bulle op omdat hulle die bal op die grond vashou. Dit is toe dat ek besluit het om te gaan slaap.

  Ek blameer nie vir joubert nie. Inteendeel dink ek het hy nie te sleg geblaas tot op daardie stadium nie. En selfs al sou hy heeltemal eenogig vir die bulle geblaas het sou die bulle nogsteeds nie hier gewen het nie.

  Afrigtingspan: Mens sou dink dat die julle die laaste 3 weke sou gebruik het om bietjie introspeksie te doen na die loesing wat ons teen die leeus gekry het en dat julle die spelers sou motiveer om met nuwe vuur te speel ,1) omdat julle die verloor teen die leeus agter julle wou sit en weer selfvertroue onder die spelers wou bou en 2) omdat die sharks verloor het en ons 'n baie goeie kans gestaan het om die uitspeelrondtes te haal. Maar nee, julle sit daar in julle boks en lyk heel tevrede met wat julle op die veld sien. Julle is duidelik met min tevrede want daar het absoluut niks op die veld aangegaan nie. Het ons ooit 'n agterlyn afrigter ??? want ek dink nie eers ons agterlyn sal 'n gaping kan slaan teen die bulle se o/13 cravenweek span nie !! En wat soek xander heeltyd in die afrigtersboks??? My magtig man mens sien nerens by ander spanne dat hulle span-kontrakteur saam met die afrigters sit nie. Kan iemand asb sy teenwoordigheid tussen die afrigters verduidelik ??! En ek het soveel hoop gehad vir Nollis Marais veral na laasjaar se curriecup wedstryde teen die wp en die leeus toe ons goeie hardloop rugby begin speel het. Hierdie jaar het ons nie eenkeer daardie spelstyl gehandhaaf nie. Hier en daar was daar tekens, maar dit het nooit langer as 4 min gehou nie. Nollis, as jy gaan misluk, gaan dan all out en misluk tenminste met durf en passie, maar moenie hierdie halfhartige-skop-jaag-en-skuinshardloop rugby opdis nie. Asb man.

  Spelers: Die enigste spelers wat gisteraand gewys het dat hulle wil speel is dries swanepoel en renaldo bothma. Die res het of net-net probeer doen wat van hulle verwag word (en dit was duidelik nie veel nie) of hulle was al klaar halfpad oor die atlantiese oseaan terug suid-afrika toe. Kan iemand dalk asb ook ons rotasie beleid verduidelik ? Want ek sien nerens dat ander spanne dit regtig soos ons implementeer nie. Hoekom wil jy spelers roteer wat wys dat hulle besig is om bietjie vorm te herwin (PvZ) en hom dan ruil met 'n ou wat op sy beste dalk net 'n carlton speler is (Ja ek kyk vir jou rudi paige). En hoekom wil jy ooit in jou sleutel posisies heeltyd spelers ruil ??? Jou skrumskakel-losskakel kombinasie is jou belangrikste kombinasie, maar nee by die bulle ruil ons die spelers dat hulle elke week mekaar weer moet leer ken. En dankie marcelle vd merwe vir jou tyd by die bulle, maar ek dink jy kan solank maar frankryk toe gaan want jou kop is duidelik nie meer by die bulle nie. Brummer is meer wisselvalliger as 'n skoolkind se verskonings vir hulle swak wiskunde punte ! En en en. Daar is regtig min spelers wat iets positief kan vat uit gister se wedstryd uit.

  Ek is raad op en moed op met die bulle.

  Hou by Blo.. ag nee toemaaar wat
 10. gravatar ex bul says:
  Vra maar net;

  Almal het ou Frans Ludeke gekruisig en nou??????

  Lag vir julle shame
 11. gravatar Roepman says:
  Ek stem saam met al die mense hierbo. As ons dit almal weet, waarom kan die bestuur en afrigters dit nie ook weet nie. Weet hulle dan so min van die spel ?????
  Ons weet ons het seker die mees onervare afrigtingspan in die kompetisie
  Ons weet ook dat ons het die mees onervare groep spelers in die reeks (vergeet nou van die Kings, hulle is nie 'n maatstaf nie)
  Ons weet ook dat ons bestuur bokkerol doen om die leemtes aan te spreek - die slotte en stutte. Hierdie Argentyne het ons voorlangs vermorsel. Maar Nollis glo in "Orie" en 'n klomp ander kinders. Waarom was Jaques Potgieter nie daar nie - is hy nog beseer, of was dit 'n swak koopie ?
  Ons weet as skelm Craig Joubert (beter bekend as bul hater) die ref is, begin ons altyd met 'n 10 tot 15 punte agterstand. Maar ons het met meer as dit verloor, vrotsleg. En bloubul bestuur doen weereens bokkerol aan Joubert se obsessie om die bulle altyd te benadeel. En moenie vir my prober vertel pede drolle is vye nie. Hoeveel van die laaste 20 wedstryde wat Joubert die ref was as die bulle gespeel het, het die bulle gewen ?
  Die bulle is reeds by die punt waar hulle nie meer belowende spelers kan trek nie, en ook nie goeie spelers sal behou nie. Hulle gaan nou almal ander weivelde begin opsoek sodra hul kontrakte verby is.
  Die curriebeker gaan net so 'n fiasco wees, daar is geen diepte nie.

  Hoe gouer ons vir ons 'n ooseese span kry om te ondersteun, hoe beter. Trouens, dit geld vir alle Suid Afrikaanse ondersteuners. Kom ons gee nou maar die plaaslike component van die sport vir die regering. Sonder om te wen, sal alle finansiele ondersteuning verdwyn - borge en toeskouers en spelers. Dis 'n spiraal waar ons nie sal uitkom nie.

  Mooi loop 12. gravatar Blou Kaap says:
  Enige een wat dink Frans Ludeke was die antwoord is waarskynlik nou nog by die begrafnis. Tye het verander en Ludeke kon nie aanpas nie. daarby was hy, net soos Heyneke, slagoffer van senior spelers wat ook nie kon aanbeweeg nie en kon Ludeke nie plek maak vir jonger juniors om deur te kom nie.

  Jacques Potgieter is nog steeds beseer.

  Ons Bul ondersteuners het al in 2015 geweet ons gaan sukkel. Ons het nie goeie skurmskakels en losskakels (as Pollie beseer sou raak) in ons squad nie, en ons slotte is vanjaar in hul 1ste jaar op hierdie vlak. reserwe hakers is maar dun gesaai. Daarby het ons ietwat gesukkel vanjaar by die rucks - die lostrio het goed gespeel maar teen strawwe kompetisie met tye uitgesak. Ons groottste gesukkel was egter op nr. 10 waar nie een van Brummer of Schoeman konstant goeie vertonings kon lewer nie. Die ander losskakels in die Bulle se arsenaal, joshua Stander en Tony jantjies (wie weet wat het van Kobus marais geword?) het ook nie eens by Tuks of die CC die mas opgekom nie. Jong belownede losskakels soos Libbok en de Beer het feitlik geen kanse gekry nie.  Ons span was nooit werklik daadwerklike aanspraakmakers vanjaar nie. Tog is dit teleurstellend dat ons nie veel van 'n vegtersgees geopenbaar het teen die Argentyne nie. Die spelers het hul coach gedrop. wat wel duidelik vir my is is dat daar sekere spelers is wat vanjaar uitgesak het en dit sal die Bulle op die lang duur beloon as hulle nie weer kontrakte met hierdie spelers sal aangan nie, maar genuine vertserkings inkry. Ek gaan nie se wie ek glo hierdie pelers is nie.

  Dus sal die Bulle hul huiswerk in 'n paar posisies moet gaan doen.

  Nollis Marais se span het vanjaar nie heeltemal die rugby gespee wat ons voor gehoop het nie. Tog was die ulle se pak as geheel vir my in baie psigte meer effektief as verlede jaar se se span. Di espan het drie groot glye gehad: in Kaapstad, teen die ACT, waratahs en die Leeus. saterdag se gly teen die Argentyne was nie ' gly nie, dit was ons mees patetiese game vd jaar - ons het die wit vlag gehys met 'n power vertoning.

  Wat egter kommerwekkend is, is Henre Maritz se CC span. Die gehalte rugby is bitter swak en ek kan nog geen verbetering sien van sy o 21 liga span na vanjaar se CC toe nie. Die BBm kan onmootnlik tevrede wees met hierdie middelmatigheid. entlik is middelmatig heltemal die verkeerde beskrwying - dit prys die Bulle onreverdiglik.

  Aand die anderkant het SA rugby ook hul kant gebring om die verswakking van gehalte spanne te bespoedig met die inwerkingstelling van kwotas op afrigtings sowel as speler gebied. Om die waarheid te se, ek dink Pretoria is gatvol vir Transformasie en dit wys op die paviljoene.

  En dan laastens, die bietjie hoop wat ons het om spelers te behou, het vanjaar 'n slegte knou gekry met die Rand wat so val. Dit is die grootste rede vir die Bulle se gesukkel. Ons kan nie kontinuitiet of topspelers behou met so 'n wiisselkoers nie. Die enigste rede waarom talentvolle spelers by ons gaan teken, is as hul Springbokkontrakte het.
 13. gravatar Vis says:
  Koebaai playoffs.... hahaahhahah

  Ek het julle mos gese die bulle gaan verloor maar julle luister nie.

  Gee Nollis 'n kans, hy het 'n vyf jaar plan.
 14. gravatar Vis says:
  Baie bly om te sien my geliefde Lions span le heel bo aan die global log.

  Nou vir 'n final op Ellis Park.
 15. gravatar Barries says:
  Kom ons kyk eerste na die Curriebeker span.Swakste afgerigte Blou bul span ooit.Barend en sy bestuurspan sal onmiddelik moet kyk na n nuwe afrigter.Iemand soos Naas Botha,Victor Matfield of Fourie du Preez.Kom ons gaan kyk na die Super Rugby span.Ek glo nie ons moet al die skuld pak op Nollis nie.Nollis het eerder hulp nodig.Ek dink hoe spoedig n direkteur van afrigting aangestel word om Nollis te ondersteun sal n groot verskil maak iemand soos Wynand Claassen,Balie Swart of om iemand soos Haneke Meyer terug te bring.Dan kan daar ook gekyk word na n agterlyn afrigter soos Braam van Staden of MJ Mentz van die Pumas.
 16. gravatar Anton says:
  Neewat as Nollis nie wil leer nie moet hy maar vir hom kry.
  Jammer om te se maar Rudy Paige , Marvin Orie en Bandise Maku is nie op Super Rugby vlak nie.
  As hulle dit nou nog nie kan agterkom nie dan moet hy maar kry wat hom toekom en verdien hy nie om afrigter te wees nie.
  Ek weet daar moet kwotas spelers wees maar kyk na die Lions , hulle is in die moeilikheid oor hulle Kwotas maar hy kies nog die beste.Ek dink die blou bull bestuur het kla handoek ingegooi oor die kwotas en ky nou waar bring dit ons.
 17. gravatar Barries says:
  Hi Anton,

  Ek stem saam met jou oor sekere spankeuses maar stem nie saam oor Nollis nie.Nollis kan slegs n span kies met die gekontrakteurde spelers tot sy beskikking.Die groot probeem begin by Barend van Graan wat die verkeerde besluite neem.Barend moet so gou as moontlik met pensioen gaan en eerder die ou tannies in Montana of Zambesie aftree oord gaan besig hou.Die ander probleem is Xander Janse van Rensburg wat al die spelers wat ons nodig baie maklik van hulle kontrakte vry te stel en laat gaan so het ongeveer 35 spelers die bulle verlaat en speel hul rugby by ander provinsies.Ek verwys nou nie na spelers wat hul rugby in die buiteland speel nie.Dit sal n blye dag wees as hy bedank.
 18. gravatar Anton says:
  Barries ek stem maar nogsteeds kies Nollis vir Rudy Paige bo Piet van Zyl en Bandise Maku bo Jaco Visagie. Dit is verseker nie Barend van Graan wat daai keuse maak nie. en dan kan hy eeder vir Jannes Kirsten op 5 kies of vir Nikelas jansen van Rensburg. Neewat as hulle met Kwotas wil speel dan moet hulle maar die gevolge dra.
 19. gravatar Anton says:
  Ek is bly vir die Lions wat so goed speel ek vra net een vraag as hulle die kwotas by die Lions reg toepas sou hulle nog so goed gedoen het.
  Groetnis
 20. Wynand Loots says:
  Gaan haal vir Heineke Meyer. Steek julle trots in julle sak
 21. gravatar Barries says:
  Hi Anton,

  Wat jy nie weet nie is dat Xander Nicolaas janse van Rensburg,Duan Van der Merwe asook Le Roux Roets wat ook slot speel net verlede week hul kontrakte beeindig het all drie speel nou hul rugby in Frankryk.
 22. Dawie Marx says:
  Die gesukkel van al die bloubul spanne se vir my dat ons nie die regte mense in beheer het nie . En miskien het dit tyd geword om te belê in 'n nuwe bestuur en afrigting span om die hope talent reg te benut en weer 'n wen kultuur in die Noorde te vestig. Gebruik 'n bietjie van die miljoene wat julle verkwis ,en kry vir ons 'n buitelandse afrigter. Ek mis die dae toe ek nog uitgesien het om rugby wedstryde by te woon met die nodige gees van mede ondersteuners.Doen iets en kry ons terug op loftus .
 23. gravatar Ou Snoekkop says:
  Ek weet ek gaan nou gekruisig word en as n pateet uitgemaak word, maar ek kan nie meer die bollie kyk wat die Bulle opdis nie. Ek sal maar die Leeus se wedstryde kyk want dit is nog al SA span wat ek moontlik sal ondersteun. Die stormers en sharks maak die melk in my mond dik en dan wil ek naar word. Die Vrystaat het ook my ondersteuning verloor toe daai dikgat Ollie met n sigaar op die veld rondgeloop het toe hulle die Bulle in die CC finaal geklop het.
  Al wat dus oorbly is om vir n NZ span te skree. Jammer manne maar ek gaan nou maar die Crusaders en Hurricans ondersteun alhoewel ek dink die Highlanders is dalk die span om te klop.
  Totdat dinge nie drasties gaan verander op Loftus nie, gaan ons binnekort bankkrot wees. "Mark my words'
  En nou kan julle maar begin slegse, my skouers is breed
 24. gravatar Cornelius says:
  Ek sien ou Viskop is nou n Leeu eers was hy by die Kings, Nee Snoek kop jy is reg, ek dink ook ek sal my geld op die, Chiefs en Crusaders sit, Dink nie die Leeus sal ander kant teen die twee spanne wen, maar ek bly nog altyd n Bul
 25. gravatar Blouland says:
  Ai my blou bul vriende, ek wens ek kan sê dit gaan beter gaan, maar ek is bevrees dit gaan nog baie slegter gaan.

  Ons is in 'n gat gegrawe deur die bestuur se swak besluite en hul hou aan grou na onder, nie na bo nie.

  Maar na Saterdag aand, het en ook nou besef, die probleem is nie net op bestuursvlak en afrigtersvlak nie.

  Ons het ook 'n groot spelerskrisis na wat ek Saterdag aand gesien het.

  Die veld was swaar en nat vir albei spanne, maar die onbeholpe swak vertoning van die spelers sê net een ding: hulle gee nie meer om nie. Speel net vir geld en om te keer dat hul beseer word. Nie die afrigters se skuld as hul 17 keer nie 'n bal wil vang nie, die Jaquars het minder as helfte laat val.

  Ek gaan ook nie name noem nie, maar hier is 'n leidraad van die spelers wat swak vertoon: kyk na die spelers wie oorsee gaan speel.

  Die beste Suid-Afrikaner op die veld was Joubert, behalwe vir 'n paar swak beslissings, het hy werklik goed geblaas en selfs hy het uit jammerte die Bulle in die game probeer hou, maar alles tevergeefs.

  Geen meer trots, passie en durf nie. Hoe swak en 'n spot het ons geword in 'n paar jaar ?

  Elke jaar dink ons dit kan nie slegter gaan nie, en dan verras die Bulle ons. En ek is bevrees dat ons bestuur klaar hul siele vir die politiek verkoop het, ons span en unie gaan nog baie verswak. Ons volgende afrigters gaan regstellende aksies almal wees, want vodacom borg die politiek van die land.

  Nog 2 rekords om te breek hierdie jaar:
  1. verloor teen Sunwolwes op Loftus
  2. die minste ondersteuners ooit by 'n superrugby wedstryd komende Saterdag.

  Saterdag aand se game het ons net 'n gemiddelde skrummie of losskakel nodig gehad wat met ROLSKOPPIES die balle in die hoek sit, en dan groot druk op die Jaguars plaas. Maar nie een van die vier kan dit doen nie, en die afrigters kan dit ook nie afrig nie.

  Wat jammer is, is dat ons dalk weer teen die Sunwolwes klomp driee gaan druk, en dan dink almal die dinge is weer reg.

  Feit is, toe die bestuur 'n jong onervare afrigtingspan aangestel het, het hul klaar afstand gedoen van enige poging om weer 'n topunie te wees.

  Ek herhaal weereens, Nollis en Gary en Anton is groot bulle, ek twyfel glad nie in hul passie en toewyding nie. Maar soos iemand reeds genoem het, dit maak nie van jou 'n goeie professionele top afrigter nie. Hulle moes die CB span afgerig het en ons moes 'n wereldberoemde afrigter ingebring het vir die superspan.

  En nou het ek vandag gehoor Pollard se besering is verleng.

  As ons CB en superspan nog mooi hardloop rugby gespeel het, kon mens hierdie swaarkry verdra het, maar daarvan is ook niks te sien nie.

  Kry maar vir HM en Stonehouse om te hom help.
 26. gravatar Joe says:
  Mens raak moeg gekritiseer, maar nie eers die basiese dinge word reg gedoen nie.
  1) in die reen probeer jy nie uit jou kwarlyn of helfte hardloop nie
  2) ongelukkig moet sulke weer baie geskop word, hoog en druk moet toegepas word, probeer die teenstanders tot foute dwing, nie sulke lang plat doellose skoppe soos Saterdag nie
  3)wil nie spelers kritiseer nie maar 'n heelagter moet goed kan verdedig, vinnig wees,goeie besluitneming,goed en ver kan skop, ons s'n het nie hierdie kenmerke nie, jammer
  4)spelers besluit nie op die veld hoe hulle gaan speel nie, so die geploeter kom van die afrigtingspan af, 'n bank vol voorspeler afrigters en nie een agterlyn afrigter wat al sy sout bewys het nie, om nie van 'n voorspeler adrigter te praat nie.
  Jammer om te se, maar hierdie gemors is nie verby met FL weg nie,en die Bulle gaan dit ongelukkig by die kaartjue kantoor ontgeld
 27. gravatar Barries says:
  Met die ooreenkoms tussen die Bulle en die Pumas kan die Bulle spelers van die Pumas gebriuk in die Super rugby reeks.My span sa soos volg lyk.
  Jessie
  Ismaiel
  Swanepoel
  OOdendal
  Ulanga
  Sp
  Van Zyl
  Botha
  Bothma
  Jenkins
  Klopper Pumas
  VaMerwe Merwe
  Straus
  Lizo

  Reserwes

  Schoeman
  Visagie
  Swanepoel
  Kirsten
  VanderWalt Pumas
  Engelbrecht Tukkies skrumskael
  Schoeman
  Kriel.
 28. gravatar Roepman says:
  Manne, om die gemors reg te maak is eerstens geld nodig, wat die bulle nie meer het nie. Jy gaan geen goeie spelers behou of nuwes lok sonder geld nie, en ook nie afrigters nie. Daar is ook nie geld vir 'n direkteur van rugby nie. En om van die hudige afrigtingspan ontslae te raak, gaan ook geld kos want ook hulle het kontrakte - ongelukkig gaan hulle nie vra om van hul kontrakte vrygestel te word nie. Dis feite. Die bulle se finansiële plan is dit : laat 'n senior speller wat baie geld kos gaan, en vervang hom met met 2 of 3 goedkoop useless skoolkinders propvol potensiaal. Maar voor jy hulle werklik gebruik wyk hulle uit na ander provinsies en raak daar sterre.

  M.a.w. die lig in die tonnel is nog baie ver, ek dink dis in elk geval dis 'n trein wat kom.

  Mooi loop

 29. Noord Transvaal is die sterwende bewys dat 'n vis van sy kop af vrot. Topbestuur moet verantwoording doen en neem of bedank. Wynand hierbo is reg. Suid- Afrika het nog net EEN afrigter opgelewer wat die S15 DRIE maal kon wen. Steek julle trots in julle sakke en koop HEYNEKE MEYER terug so spoedig moontlik. Anders vrek Loftus en die Blou Bul saam met die viskop.
 30. gravatar Blue Bull says:
  Not only will Loftus be empty, but so was the past weekend's attendance in Beunos Aires. No one is passionate about the Bulls anymore, not even our enemies. We have lost our aura.

  Bulls should have appointed a director of Coaching first last year. The Company was pleased with Nollis during the CC. But they lacked long term planning and threw Nollis for the wolves with a half baked squad with 6 player debutants this season. We are deteriorating towards a poor side although I think it is fair to say we were in the top 3 of the SA conference at one stage. Three heavy defeats agains the Australians and the Lions at Loftus buried us psychologically.
 31. gravatar Bullebakkies says:
  Dit gaan iemand soos Heyneke destyds verg om ons Unie weer na sukses te neem.

  Dis baie baie tragies wat tans by BBRU aan die gang is, maar wat kan ons daaraan doen? Geen verandering gaan in topbestuur plaasvind nie.

  Wonder hoekom oudspelers so stil is?

  Ten minste weet ons dat geskiedenis homself altyd herhaal, so ons sal weer eendag bo wees .
 32. gravatar Vis says:
  Ja ek stem saam Bullebrakkies - Bring vir Joost, Wynand Claasens, Anton Leonard, Gary Botha en paar ou manne terug in die beginspan in.

  Dit gaan 'n groot verskil maak.
 33. gravatar Rian Malan says:
  VIS,bring sommer jou ma ook in die beginspan,dan verwyder jy haar tenminste van die straathoeke af weg
 34. gravatar Poliesman says:
  Mooi gese Riaan. Ag wat lag ma net vir die pateet. Net om Joost se naam ook te noem wys mos van wat se karakter die vis vent is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *