Pollard to lead Vodacom Bulls

articles.comments (2)

Pollard to lead Vodacom Bulls

The Vodacom Bulls announced that flyhalf Handré Pollard will be captaining the Vodacom Super Rugby franchise going into the season, while regular captain Adriaan Strauss is still recovering from surgery and expected to miss the first few games of the competition.

The young flyhalf is no stranger to leadership roles, as he performed a sterling job of captaining the junior Boks on several occasions, and has always been part of the leadership group at Loftus Versfeld over the last few years.

Coach Nollis Marais: “Handré is an amazing rugby player and a natural born leader, and we are privileged to have a young man of his caliber in our system. He has a strong personality and a great vision for the game, as he has shown time and time again, at all levels. Couple that with the respect he has earned from the players and the vital experience he has gained with the Springboks, and his appointment becomes obvious.”

Pollard will be deputised by Hanro Liebenberg, another youngster who had the honour of captaining the junior Boks as well as the Vodacom Blue Bulls at both junior and Currie Cup levels.

Pin It

Jan 28, 2017

(2) Pollard to lead Vodacom Bulls

 1. gravatar bullperd says:
  No problem with the captaincy but is he fit to play yet? he was 7 monhts on the injury list with 2 different injuries and operations
  If pushed to quick and he hurt the knee or shoulder again we will be in deep shi--t so far as fly half goes
 2. gravatar Bloukaap says:
  Ek stem met jou saam Bulperd. Handre is 'n baie goeie en natuurlike tipe leier - maar die man het eintlik 2 jaar laas rugby gespeel. Ons het amal gesien hoe lank het Pierre Spies en Arno Botha geneem na groot beserings om regtig weer in die dinge te kom. Dis mallighied om te dink Pollard gaan sommer van meet af dinge begin domineer. Sielkundig is enige besering altyd in jou agterkop. Handre se groot oordeelsfout i 2015 was om na die world cup, waar hy reeds met besering gespeel het, sonder ophou in Japan gaan speel het. Ek dink dit sou wys wees om Arno, Renaldo Bothma of Liebenberg nou kaptein e kon maak. Maar dak het Nollis gevoel hy is nog nie seker oor sy begin lostrio nie.

  Die uitslag teen die Leeus mak minder saak as beserings. Hoop almal is OK. Ek lees dat Jan Serfontein ook op die Europese soeklys is.

  Tuks se wen was baie positief. Hulle het verlede jaar nie goed begin nie. Sos ek verneem het sal Pote hul in Varcity Cup vat waarna hy na die 0'19's oorskuiwe en Chris Buitendag dan die Tukkies gedurende die community Cup sal afrig.

  Dis jammer die Bulle rangeer nie vir Thinus de Beer nie. om die een of ander rede dink ons Jantjes is ons nr. 4 losskakel. Maar ten minste kry de beer darem speeltyd.

  Barend as jy as CEO so nou en dan kom inloer op die website sal jy sien die Bulls se brand groei sterk onder Hollandse ondersteuners uit die korttermynversekeringsbedryf. Miskien is daar dalk ' paar potensiele losie en seisoenkaartjie kopers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *